- 6,666
- 3,872
- 113
Arkada 20 k vurulmuştur bence şimdi gelir kazanan kuponYedi maalesef
Arkada 20 k vurulmuştur bence şimdi gelir kazanan kuponYedi maalesef
Zararı her türlü çıkarıyor zaten şahit olduk hepArkada 20 k vurulmuştur bence şimdi gelir kazanan kupon
1 dk da 1-1 maçıymış ozamanHemen 1 1 oldu placak iş değil
150 geldimiZararı her türlü çıkarıyor zaten şahit olduk hep
İyi para varmış maçta iy Kg 1.5 üst1 dk da 1-1 maçıymış ozaman
Aynen böyle maçları gördükmü bağımlılıktan ne fanteziler kuruyoruz kafamızda 10 k basaydık iy 2 gole köşeydikİyi para varmış maçta iy Kg 1.5 üst
Ama oynayınca da olmuyor dimi haklısınAynen böyle maçları gördükmü bağımlılıktan ne fanteziler kuruyoruz kafamızda 10 k basaydık iy 2 gole köşeydik
Oynayınca biraz önce anteplinin yaşadığı gibi oluyor 37 k veren kupon Bayern Münih maçına kalmıştı en son benim iy 2 gol attı bi sevindim bi sövdüm var iptal etti oranı bilmem kaç olan atağı olmayan takım 43 de gol attı ms 2.5 üst oluruna oran açılmayan 3.5 üst oranı maç öncesi 1.20 olan maç zorla 1-1 bitmiştiAma oynayınca da olmuyor dimi haklısın
Oluyo maalesef çok maç biliyoz ama kuponda denk getiremiyo işteOynayınca biraz önce anteplinin yaşadığı gibi oluyor 37 k veren kupon Bayern Münih maçına kalmıştı en son benim iy 2 gol attı bi sevindim bi sövdüm var iptal etti oranı bilmem kaç olan atağı olmayan takım 43 de gol attı ms 2.5 üst oluruna oran açılmayan 3.5 üst oranı maç öncesi 1.20 olan maç zorla 1-1 bitmişti
Üst üste geliyo birde aynı gün içindeNeler neler daha avustralya liginde maç 1-0 penaltı oldu gol oldu maç başladı sonra Bi gol daha oldu var penaltıyı iptal etti sonra 2 gol birden iptal oldu neler neler gördüm ben iy 1.5 üst oynadığım maç 9-0 bitti iy sı 0-0 bitmişti bu maçın
Gelir birazdan güzel haberlerkeAntepli zararı çıkartamadı herhalde hala kayboldu
Hadi inşGelir birazdan güzel haberlerke
Bol şanslar olsun kral gelecek inşArkadaşlar bu 4 maçı getirelim
Yoksa olacak iş değil ya sinirden baya kayıba düştüm
TebriklerArkadaşlar bu 4 maçı getirelim
Yoksa olacak iş değil ya sinirden baya kayıba düştüm
Senin dm yokmu laTebrikler
Şakir e yokSenin dm yokmu la