- 43,706
- 47,586
- 113
Asla gelmez anteplı olmuyan lar alamaz dedikTiktok dilencilerine döndüm yarabbim nolur dm bana gelsin
Asla gelmez anteplı olmuyan lar alamaz dedikTiktok dilencilerine döndüm yarabbim nolur dm bana gelsin
Turistik ziyarette bulunanlar için?Asla gelmez anteplı olmuyan lar alamaz dedik
Konsey kararıyla olabilir sonucu cıktıTuristik ziyarette bulunanlar için?
Biz nasıl antepli olalım reis Antepfıstığını senede 1 2 kez ya yiyen ya yiyemeyen insanlarız biz fakirliktenAsla gelmez anteplı olmuyan lar alamaz dedik
Anteplınin fakırlere hele bırde saygısız fakırlere alerjisi var k. Bakma dostBiz nasıl antepli olalım reis Antepfıstığını senede 1 2 kez ya yiyen ya yiyemeyen insanlarız biz fakirlikten
Antep'e vize almadan gidemiyorsun artık. Vali 250€ altı harcama yapan turistler gelmesin diyorduAnteplınin fakırlere hele bırde saygısız fakırlere alerjisi var k. Bakma dost
Dogru karar dostAntep'e vize almadan gidemiyorsun artık. Vali 250€ altı harcama yapan turistler gelmesin diyordu
Kime SanamıVe kral bildirim ışığını yaktı
Helal olsun bak taktir gordun
Yok abi fakirin yüzü gülmez yine çıkmadık
Yaptı şovunuKime Sanamı
E kral ben sana dedim senin hiç şansın yok diye bana inanmadınYok abi fakirin yüzü gülmez yine çıkmadık
Helal dost sende hakkımız olanı gonderYaptı şovunu
Fakiri çölde kutup ayısı opermiş dostYok abi fakirin yüzü gülmez yine çıkmadık
Senin yüzünden bize çıkmadı mw ne güzel sabah simit poğaca vs kahvaltı yapacaktık mis kuru ekmek kemiririz artık. AsfbgkgsHelal dost sende hakkımız olanı gonder
Kral şovunu yapsın ardından ben hüküm sürecem dur 😀Helal dost sende hakkımız olanı gonder
Ugur boceklerıni okşaaaa dost iyi gelirSenin yüzünden bize çıkmadı mw ne güzel sabah simit poğaca vs kahvaltı yapacaktık mis kuru ekmek kemiririz artık. Asfbgkgs