- 15,252
- 7,833
- 113
Lose sağlık olsun
Sen kazanıyon dost Bizmi kazanıyoruz atta beraber kutluyalımMerak etmeyin arkadaşlar bir maçtan patlarsam diğeri ile fazlasıyla kazanırım 😉
Kapat başkan kapat kaybedersinGünü 21 bin TL ile kapatalım mı yoksa gece bizim gece diyip devam mı edeyim ki
İnsanlar kaç saattir senin kuponları takip ediyo. Takip edenlere bi güzellik yap bari yazık adamlaraGünü 21 bin TL ile kapatalım mı yoksa gece bizim gece diyip devam mı edeyim ki
Güzellik yapmak sorun değil de forumda paylaştığım maçlardan sadece en baştaki geldi diğerlerinin hepsi yattı forumda paylaştıklarım tutsa yapacaktım zaten ayrı bir çekiliş açabilirim zaten o kişiler aklımda biliyorumİnsanlar kaç saattir senin kuponları takip ediyo. Takip edenlere bi güzellik yap bari yazık adamlara
Buz hokeyinin sopasının adı neydi😎Merak etmeyin arkadaşlar bir maçtan patlarsam diğeri ile fazlasıyla kazanırım 😉
Buz hokeyinin amkBuz hokeyinin sopasının adı neydi😎
Helal anteplı helal palavra bakanı seni 🤣🤣🤣Güzellik yapmak sorun değil de forumda paylaştığım maçlardan sadece en baştaki geldi diğerlerinin hepsi yattı forumda paylaştıklarım tutsa yapacaktım zaten ayrı bir çekiliş açabilirim zaten o kişiler aklımda biliyorum
La atarmı bu anteplı yenimi tanıyonİnsanlar kaç saattir senin kuponları takip ediyo. Takip edenlere bi güzellik yap bari yazık adamlara
Bi kaç mesajını okudum da yazdıgım mesaja harcadıgım enerjiye üzüldüm resmen takip edenlere ayrı bi üzüldümLa atarmı bu anteplı yenimi tanıyon
Eyvallah sağlam bir maç bul şöyle göm kasanın yarısını 2değil 20 kişiyi sevindir sevaptır kral. DYada güzel maç yakalarsam oynayacam burda paylaşacam gelirse 2 kişiyi görecem
Aaaaa darılır bak anteplim benım o kazansın biz genede takıp ederız onuBi kaç mesajını okudum da yazdıgım mesaja harcadıgım enerjiye üzüldüm resmen takip edenlere ayrı bi üzüldüm
21 k'yı forumda paylaştığım maçlarla mı kaldırdım bir baştan sona bak bakalımArkadaş 21K kaldırdım diyor nerdeyse 5 6 saattir konuyu takip eden dostlar var hala bir kupon daha yapacagim gelirse vericem diyor.