- 42,901
- 46,552
- 113
Antepli sana para atsın bende senin için şiir yazıcamDm nin başında çaresiz bekliyorum bekliyorum amaa gelmeyecek biliyorum
Antepli sana para atsın bende senin için şiir yazıcamDm nin başında çaresiz bekliyorum bekliyorum amaa gelmeyecek biliyorum
Birincisi ilk başta ben 2-3 kişiyi görecem demedim en sonda birisi bu kadar takip edenleri 21 k kaldırdın görürsün artık dedi bende dedim ki forumda paylaştıklarımın sadece biri tuttu diğer hepsi yattı yoksa görmek mesele değil dedim ardında da güzel maç bulursam kazanırsa görürüm dedim ikincisi bu benim ilk vukuatım değil mi ben dağıtırım dedimi dağıtırım daha önce aynı anda 9 kişiyi gördümbaşkan 2-3 kişiyi görecem diyip sonra çamura yatma. Ya baştan arkadaşlar ben para dağıtmıyorum eğlenceli bir ortam için paylaşıyorum de ya da cidden 2-3 kişiyi gör. Burda güzel bir forum oluşturulmaya çalışılıyor üstelik ilk vukuatın da değil kaç kez aynı problemi yaşadın
Takma sen onları anteplim topragın için at oraya 50 k veren kupon da takıp etsinBirincisi ilk başta ben 2-3 kişiyi görecem demedim en sonda birisi bu kadar takip edenleri 21 k kaldırdın görürsün artık dedi bende dedim ki forumda paylaştıklarımın sadece biri tuttu diğer hepsi yattı yoksa görmek mesele değil dedim ardında da güzel maç bulursam kazanırsa görürüm dedim ikincisi bu benim ilk vukuatım değil mi ben dağıtırım dedimi dağıtırım daha önce aynı anda 9 kişiyi gördüm
Üçüncüsü ise burası bir çekiliş konusu değil
Sen anteplimisin dost konuda sadece antepli ler olucak dedikBen görünmezim galiba
Antepfıstığıyım dostum ben dışım sert içim kıtır kıtırSen anteplimisin dost konuda sadece antepli ler olucak dedik
Kabul edılmedın dost k bakmaAntepfıstığıyım dostum ben dışım sert içim kıtır kıtır
Benim çekiliş ödülüme taş koymaya çalışma cinnet geçirtmeyin çekilişte ben çıkacağım kesin hissediyorumSen anteplimisin dost konuda sadece antepli ler olucak dedik
Cekılıs yok sadece öz antepli ler odulden faydalnıcakBenim çekiliş ödülüme taş koymaya çalışma cinnet geçirtmeyin çekilişte ben çıkacağım kesin hissediyorum
Çekilişin olmama ihtimali senin kazanma ihtimalinden daha yüksek 😀Benim çekiliş ödülüme taş koymaya çalışma cinnet geçirtmeyin çekilişte ben çıkacağım kesin hissediyorum
Birazdan çekiliş olunca görürüm siziÇekilişin olmama ihtimali senin kazanma ihtimalinden daha yüksek 😀
İnş bana çıkar knk etkinlik için teşekkür ederim şimdidenEn başından ben çekiliş konusu açmadım konuda da 2-3 kişiyi görürüm demedim benim kazancım burdaki çapsız dengesiz olan kişilere battığı için ancak beni hedef alıyorlar siz benim çeyreğim etmezsiniz ve bu kumarda hayatta benim kazandığım parayı kazanamazsınız
Şimdi efendi olan 2 kişiye özelden ulaşacam ve 150 TL göndereceğim
Konuyu da burada sonlandırıyorum..
Sende antepli degilsin dost @Antep7575 bunlar sadece para için buradalar dost dikkat et bizim gibi antepli leri kandıramazlarÇekilişin olmama ihtimali senin kazanma ihtimalinden daha yüksek 😀
Adamsın kralKonuşanlar benim çapım gelemezler
Hani biraktiydin entepli kumariEn başından ben çekiliş konusu açmadım konuda da 2-3 kişiyi görürüm demedim benim kazancım burdaki çapsız dengesiz olan kişilere battığı için ancak beni hedef alıyorlar siz benim çeyreğim etmezsiniz ve bu kumarda hayatta benim kazandığım parayı kazanamazsınız
Tesekurler toprak dm beklıyorumEn başından ben çekiliş konusu açmadım konuda da 2-3 kişiyi görürüm demedim benim kazancım burdaki çapsız dengesiz olan kişilere battığı için ancak beni hedef alıyorlar siz benim çeyreğim etmezsiniz ve bu kumarda hayatta benim kazandığım parayı kazanamazsınız
DM kutum hala boş maalesefEn başından ben çekiliş konusu açmadım konuda da 2-3 kişiyi görürüm demedim benim kazancım burdaki çapsız dengesiz olan kişilere battığı için ancak beni hedef alıyorlar siz benim çeyreğim etmezsiniz ve bu kumarda hayatta benim kazandığım parayı kazanamazsınız