Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arkeoloji Bölümü Hakkında Düşünceleriniz

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,298
3,260
113
anladığım kadarıyla kız düşürmek için Üniye girme amacındasın valla çoğu kişi Üniye o beklentiyle girer sonra kendini fotokopicinin kazandığı parayı hesaplarken bulur
hocam eleman aktif şu an açacak mıymış var mı gelişme

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,600
771
113
hocam eleman aktif şu an açacak mıymış var mı gelişme
dostum ben bir şey yazmadım valla isterseniz bi yazın ben uğraşamayacağım sabahtan beri baya bi içeri girdim onu kovalayacak durumda değilim yani adam onur şeref falan dedi kendisi açması yani söyleyin açsın kendisi

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
753
240
43
Okuyabilirsen elektrik oku iki yıllık aç kalmazsın

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,298
3,260
113
dostum ben bir şey yazmadım valla isterseniz bi yazın ben uğraşamayacağım sabahtan beri baya bi içeri girdim onu kovalayacak durumda değilim yani adam onur şeref falan dedi kendisi açması yani söyleyin açsın kendisi
çok iyi niyetlisin dost roll açacak herifin 500 mesajı bile yoktu zaten keşke göndermeseydin, bilemezdik böyle yapacağanı sonuçta alnında dızo yazmıyor ama miktar da fazlaydı ne olduğunu öğrendik elemanın bir de bu tarafından bakalım :)

Khiron55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,221
1,514
113
Az çok dünden beri sekillendirdim 1. Tercih felsefe 2. Tercih sanat tarihi 3. Tercih arkeoloji olur