- 3,462
- 1,845
- 113
Aşçılık ve işsiz de kalmazsın eğlencelidir de seversen tabiiBana 2 yıllık bir bolum tavsiye et tarih ve arkeoloji bu iki bölüm fason cikti
Aşçılık ve işsiz de kalmazsın eğlencelidir de seversen tabiiBana 2 yıllık bir bolum tavsiye et tarih ve arkeoloji bu iki bölüm fason cikti
Yemek yapmasından anlamam 2 bölüm var optisyenlik ya da odyometriAşçılık ve işsiz de kalmazsın eğlencelidir de seversen tabii
hocam eleman aktif şu an açacak mıymış var mı gelişmeanladığım kadarıyla kız düşürmek için Üniye girme amacındasın valla çoğu kişi Üniye o beklentiyle girer sonra kendini fotokopicinin kazandığı parayı hesaplarken bulur
dostum ben bir şey yazmadım valla isterseniz bi yazın ben uğraşamayacağım sabahtan beri baya bi içeri girdim onu kovalayacak durumda değilim yani adam onur şeref falan dedi kendisi açması yani söyleyin açsın kendisihocam eleman aktif şu an açacak mıymış var mı gelişme
sabah aksam dag bayir tas toplarsjnValla arkadaşlar kaç gündür düşünüyorum calisiyorum yks ye girdim bu arkeoloji bölümünden ekmek cikarmi Samsun'da bu bölüm var birazda takilmaca olcak)
çok iyi niyetlisin dost roll açacak herifin 500 mesajı bile yoktu zaten keşke göndermeseydin, bilemezdik böyle yapacağanı sonuçta alnında dızo yazmıyor ama miktar da fazlaydı ne olduğunu öğrendik elemanın bir de bu tarafından bakalımdostum ben bir şey yazmadım valla isterseniz bi yazın ben uğraşamayacağım sabahtan beri baya bi içeri girdim onu kovalayacak durumda değilim yani adam onur şeref falan dedi kendisi açması yani söyleyin açsın kendisi
Çok da iyi yaparsın hem daha iyi hemde iş bulursunYapabilirmiyim