Evt sağlık bölümü olabilirBenimde yakın arkadaşım okudu çocuğa mezarcı diyorum, mezarları açıp araştırma neyim yapıyorlar..Bence okuma kardeşim çer-çöp bölüm..Sağlık alanında bir bölüm oku
Osmanlıca kadar lanet bir ders yok ya veremiyorum olmuyorKuranı kerimi bilirsen osmanlica kolay gelir benim hatimim var yapilir
Kanka zaten hedefim takılmak keyif almak diypsun daha basit bölümlere yönel o zaman kafan rahat olsun yani okuldan yanaBir bölümde karar kılalım puanına göre tarih ve arkeoloji 2 yıllık size bıraktım
Tşk ederim o zaman 2 yillik bir bölüm sağlıktan olsunKanka zaten hedefim takılmak keyif almak diypsun daha basit bölümlere yönel o zaman kafan rahat olsun yani okuldan yana
Üstad sözel cikisliyim AÖF işletme 4 yıllık işletme bitirdim bu 2. Üni olcak birazda takilmaca muhtemelen sağlıktan bir bolim sececemKardeşim ben inşaat teknikerliğini bitirdim öneririm sanada mühendisliğe yükseltme şansında var ama bence hiç gerek yok ben severek yapıyorum işimi gerisi sana kalmış
Kral sınıfta kalmıştım 2.sene verdim bi şekilde okuması kolay ya biraz arapça bilgin varsa halledersin zaten yazıldığı gibi okunuyor türkçe gibiReis osmanlıcayı verebildin mi
Yok aga yok ne denediysem olmuyor nasıl mezun olucam onu düşünüyorumKral sınıfta kalmıştım 2.sene verdim bi şekilde okuması kolay ya biraz arapça bilgin varsa halledersin zaten yazıldığı gibi okunuyor türkçe gibi
Tarih 4 2yillik yokBir bölümde karar kılalım puanına göre tarih ve arkeoloji 2 yıllık size bıraktım
Özel ders al biraz üstünde dur harbi kavrarsın okuması zevkli geliyor öğreninceYok aga yok ne denediysem olmuyor nasıl mezun olucam onu düşünüyorum
Biliyom üstad 2 yıllık sağlık olabilir diye dusunuyomTarih 4 2yillik yok
Biliyom üstad 2 yıllık sağlık olabilir diye dusunuyomTarih 4 2yillik yok
Paleografya da kalmıştır seninYok aga yok ne denediysem olmuyor nasıl mezun olucam onu düşünüyorum