Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Arslnnnnn/ Kasa 150 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
Yok bana yazma bişey en sevmediğim şey birilerinin kendine muhtaçmış gibi davranılması
Sen gelip benim hakkımda sebepsiz ve durduk yere başka.konuda konuştuğumuz yazışmaları burda açarsan bizde gelir sana sorarız hayırdır diye , bana burda haklıymış gibi konuşma istersen ben bana muhtacsin demedim hayırdır gelip benim sully ile aramda geçen konuşmayı başkasının konusunda atıyorsun

Sıkıntı değil yolladığım 100 lirayı atarsın madem öyle ok ben sevdiğim kardeşim dostum diye gördüğüm başka kişiye atarım en azından yüzsüz değiliz ekmeğini yediğimiz bir insanın başka şahısla geçen dialogunu başka yerde paylaşmayız kim nasıl davranıyorsa bende ona öyle davranırım bundan sonra da kim dost kim düşman belli

İbani özelden attım bekliyorum sabah .

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,050
24,787
113
Sen gelip benim hakkımda sebepsiz ve durduk yere başka.konuda konuştuğumuz yazışmaları burda açarsan bizde gelir sana sorarız hayırdır diye , bana burda haklıymış gibi konuşma istersen ben bana muhtacsin demedim hayırdır gelip benim sully ile aramda geçen konuşmayı başkasının konusunda atıyorsun

Sıkıntı değil yolladığım 100 lirayı atarsın madem öyle ok ben sevdiğim kardeşim dostum diye gördüğüm başka kişiye atarım en azından yüzsüz değiliz ekmeğini yediğimiz bir insanın başka şahısla geçen dialogunu başka yerde paylaşmayız kim nasıl davranıyorsa bende ona öyle davranırım bundan sonra da kim dost kim düşman belli

Usenmemis uzun uzun yazmış hey Allahım la bi salın la bosverin

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
Istediğin gibi paylaşabilirsin hiçbi sıkıntı yok sen benim isnanlığımı sorgulayacak en son kişi bile olamazsın orayı Bi geç 100 tl ni burdan birine yazar sın hesabını ona atarım sabah gönderir senin giblerle bundan sonra muhattap bile olmam
Ok ben sana IBAN yazdım özel mesajına gir bak , o hesaba atarsın uzatma daha kardeşim muhatap olabileceğin bir insan değilim zaten bundan sonra da olmayalım zaten çünkü haksizsin

Gelmişsin benim konumda ki konuşmayı başka şahısların konusuna atıp gece gece güldüm aq diyorsun sen önce ekmek yediğin adamın hakkında dedikodu yapmamayı öğren

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,560
26,854
113

Bizimde öyle insanların 100 lirasına ihtiyacımız yok zaten dayı sabah hrsabında olur hadi eyv

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,560
26,854
113
Ok ben sana IBAN yazdım özel mesajına gir bak , o hesaba atarsın uzatma daha kardeşim muhatap olabileceğin bir insan değilim zaten bundan sonra da olmayalım zaten çünkü haksizsin

Gelmişsin benim konumda ki konuşmayı başka şahısların konusuna atıp gece gece güldüm aq diyorsun sen önce ekmek yediğin adamın hakkında dedikodu yapmamayı öğren
Yav hadi uzatma uzun uzun yazınca hakkımı oluyon sen

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
Yav hadi uzatma uzun uzun yazınca hakkımı oluyon sen
Seni bir daha benim hakkımda bir yerde konuşurken görürsem yönetime bildiririm o zaman görürsün haklı mısın haksiz mısın sen benim paramı sabah geri at ok uzatma cevapta yazma

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,055
10,630
113
50 tlde çekim paylaşım bonusu aldık :D oda cuiaba 1 gol daha atara kaldı 1 kişiye daha ulaşırım gelirse :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...