Bol şans@Enişte
ÜST 2.5
Botafogo RJ - Brasiliense Futebol Clube
Üst/Alt 2.5, İlk Yarı
Toplam Tutar
500 TRY
Muhtemel Kazanç
833.33 TRY
Bol şans@Enişte
ÜST 2.5
Üst/Alt 2.5, İlk Yarı
Toplam Tutar
500 TRY
Muhtemel Kazanç
833.33 TRY
Bota 4 atmazsa ayıp eder@Enişte
ÜST 2.5
Üst/Alt 2.5, İlk Yarı
Toplam Tutar
500 TRY
Muhtemel Kazanç
833.33 TRY
İyi geceler dostBeyler etiketten hariç 3 kişiye attım. Toplamda 8 kişiye gönderim yaptım.
@Novasky dost kesene bereket. Herkese iyi geceler
Bolsans@Enişte
ÜST 2.5
Üst/Alt 2.5, İlk Yarı
Toplam Tutar
500 TRY
Muhtemel Kazanç
833.33 TRY
eline Saglık Dost h.gecelerBeyler etiketten hariç 3 kişiye attım. Toplamda 8 kişiye gönderim yaptım.
Söylede takip edelim abi tek başına takip etme arkada 🤣Bolsans
Eline sağlıkBeyler etiketten hariç 3 kişiye attım. Toplamda 8 kişiye gönderim yaptım.
Hey Allahım yaSöylede takip edelim abi tek başına takip etme arkada 🤣
100 tl ni sabah gönderiyorum sende kimseyi sana muhtaçmış gibi davranma buradaDost diye gördüğüm insanlar kardeş diye hitap ettiğim insanlar şimdi yuzleri
Bunun bu konuya taşınmasının sebebi ne ?
@SULLY amaç ne burda cozebildin mi ? Ben bu savaskurta para göndermistim hayır patladığı komigine giden şey neymiş gece gece ?
Ayıp ediyosun art niyeti yoktur boskoyİbani silecektim unuttum direk paylasmisim
@savaskurt amacın ne dostum bizde salaklık ki senin gibi insanlara para dağıtıyoruz
Senden 100 lira isteyen olmadı sana yolla sana yolladığı mi demedim benim kendi konumun icindenl geçen bir konuyu gelip başkasının konusunda geçiriyorsan terbiyesizlik yapıyorsun dur hem.haksiz hemde konuşuyorsun özel mesaj yazıyorum bak hemen100 tl ni sabah gönderiyorum sende kimseyi sana muhtaçmış gibi davranma burada
Istediğin gibi paylaşabilirsin hiçbi sıkıntı yok sen benim isnanlığımı sorgulayacak en son kişi bile olamazsın orayı Bi geç 100 tl ni burdan birine yazar sın hesabını ona atarım sabah gönderir senin giblerle bundan sonra muhattap bile olmamİbani silecektim unuttum direk paylasmisim
@savaskurt amacın ne dostum bizde salaklık ki senin gibi insanlara para dağıtıyoruz
@Pikaçuu sen bilirsin benden eskisinHey Allahım yarabbim bu forumda niye pireyi deve yapıyorlar aw
Yok bana yazma bişey en sevmediğim şey birilerinin kendine muhtaçmış gibi davranılmasıSenden 100 lira isteyen olmadı sana yolla sana yolladığı mi demedim benim kendi konumun icindenl geçen bir konuyu gelip başkasının konusunda geçiriyorsan terbiyesizlik yapıyorsun dur hem.haksiz hemde konuşuyorsun özel mesaj yazıyorum bak hemen