Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Arslnnnnn/ Kasa 150 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,851
27,100
113
Dost diye gördüğüm insanlar kardeş diye hitap ettiğim insanlar şimdi yuzleri

Bunun bu konuya taşınmasının sebebi ne ?

@SULLY amaç ne burda cozebildin mi ? Ben bu savaskurta para göndermistim hayır patladığı komigine giden şey neymiş gece gece ?
100 tl ni sabah gönderiyorum sende kimseyi sana muhtaçmış gibi davranma burada

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
100 tl ni sabah gönderiyorum sende kimseyi sana muhtaçmış gibi davranma burada
Senden 100 lira isteyen olmadı sana yolla sana yolladığı mi demedim benim kendi konumun icindenl geçen bir konuyu gelip başkasının konusunda geçiriyorsan terbiyesizlik yapıyorsun dur hem.haksiz hemde konuşuyorsun özel mesaj yazıyorum bak hemen

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,851
27,100
113
İbani silecektim unuttum direk paylasmisim :)

@savaskurt amacın ne dostum bizde salaklık ki senin gibi insanlara para dağıtıyoruz
Istediğin gibi paylaşabilirsin hiçbi sıkıntı yok sen benim isnanlığımı sorgulayacak en son kişi bile olamazsın orayı Bi geç 100 tl ni burdan birine yazar sın hesabını ona atarım sabah gönderir senin giblerle bundan sonra muhattap bile olmam

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,462
25,109
113
Hey Allahım yarabbim bu forumda niye pireyi deve yapıyorlar aw

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,851
27,100
113
Senden 100 lira isteyen olmadı sana yolla sana yolladığı mi demedim benim kendi konumun icindenl geçen bir konuyu gelip başkasının konusunda geçiriyorsan terbiyesizlik yapıyorsun dur hem.haksiz hemde konuşuyorsun özel mesaj yazıyorum bak hemen
Yok bana yazma bişey en sevmediğim şey birilerinin kendine muhtaçmış gibi davranılması

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,462
25,109
113
Olaya uygun şarkımız ektedir efendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...