- 4,423
- 1,817
- 113
20 bin yap 500 çek hayırlı olsunYine yazayım da ne olur ne olmaz.Asgari ücret 1 milyon olsa değişecek tek şey batık gemimizin daha çok su alması olacak.Sunu anlamamız gerekiyor ; ne kadar yükselirse yükselsin, şimdiki ucret---piyasa fiyatı oranından daha da menfi bir şekilde etkilenecegiz.1 milyon olsa ekmek 500, et olacak 35 bin, bindiğiniz toplu taşıma aracı 1500.Bu insaflı tahminler.Nicin bu millet , bu kadar 3-5 kurusa takılıyor.Deseniz ki 29 bin küsur olacak ama fiyatlar etkilenmeyecek, amenna , tamam basustune.Ama yağlı kazıklar şu an üretime başladı bile, ayrıca şu da var, 2025 te büyük bir kıyım olacak ezilmiş çalışan ve emekliler için, daha da üstüne sert tedbirler devreye girecek.Bu yazımı özellikle Nisan-Mayis aylarında tekrar hatırlatırım size.Kumarci kafasıyla ülke meselesini yorumlamak abesle iştigaldir.Kumara atacağımız para artacak beklentisi olan bile var, onunda getirisi 1000 yap 100 çek iken, 1500 yap 100 çek şeklinde olur artık.😆Ağalar, biz ne zaman akillanacagiz, ne zaman şu ülkenin sorunlarını , belalarını gerçekçi bir mantıkla akılla görmeye baslayacagiz acaba.Gidisati anlayabilenler gelecekte neler olacağını az ya da çok görebiliyor.Simdiden söylüyorum, önümüzdeki sene gecmistekilerden daha da beter olacak.İsi siyasi olarak düşünmeyin, bir çok dalı budagı var.Ayrica beni de felaket tellalı olarak damgalamayın.Hep beraber göreceğiz neler olacağını.Şimdiden dediklerime kulp takmaya çalışan olursa , bu yazımı tarihe not düşüyorum
2025de vizyonlarda