Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asgari Ücret | 22.104 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Victorosimhen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,423
1,817
113
Yine yazayım da ne olur ne olmaz.Asgari ücret 1 milyon olsa değişecek tek şey batık gemimizin daha çok su alması olacak.Sunu anlamamız gerekiyor ; ne kadar yükselirse yükselsin, şimdiki ucret---piyasa fiyatı oranından daha da menfi bir şekilde etkilenecegiz.1 milyon olsa ekmek 500, et olacak 35 bin, bindiğiniz toplu taşıma aracı 1500.Bu insaflı tahminler.Nicin bu millet , bu kadar 3-5 kurusa takılıyor.Deseniz ki 29 bin küsur olacak ama fiyatlar etkilenmeyecek, amenna , tamam basustune.Ama yağlı kazıklar şu an üretime başladı bile, ayrıca şu da var, 2025 te büyük bir kıyım olacak ezilmiş çalışan ve emekliler için, daha da üstüne sert tedbirler devreye girecek.Bu yazımı özellikle Nisan-Mayis aylarında tekrar hatırlatırım size.Kumarci kafasıyla ülke meselesini yorumlamak abesle iştigaldir.Kumara atacağımız para artacak beklentisi olan bile var, onunda getirisi 1000 yap 100 çek iken, 1500 yap 100 çek şeklinde olur artık.😆Ağalar, biz ne zaman akillanacagiz, ne zaman şu ülkenin sorunlarını , belalarını gerçekçi bir mantıkla akılla görmeye baslayacagiz acaba.Gidisati anlayabilenler gelecekte neler olacağını az ya da çok görebiliyor.Simdiden söylüyorum, önümüzdeki sene gecmistekilerden daha da beter olacak.İsi siyasi olarak düşünmeyin, bir çok dalı budagı var.Ayrica beni de felaket tellalı olarak damgalamayın.Hep beraber göreceğiz neler olacağını.Şimdiden dediklerime kulp takmaya çalışan olursa , bu yazımı tarihe not düşüyorum
20 bin yap 500 çek hayırlı olsun

2025de vizyonlarda

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,498
3,726
113
Asgari ucret tespit komisyonu baskaniyim

50 binden aşşagisini kabul etmiyoruz

Kamuoyuna duyurulur ...

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,183
4,473
113
Bazen düşünüyorum da, başka bir sonuca varamiyorum ; şu ülkede vatanını,milletini sevenlerden daha fazla, satılık , hain troller var.Agiz actirmiyorlar, hemen üzerine çullaniyorlar.

rainmaker35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
714
505
93
Bazen düşünüyorum da, başka bir sonuca varamiyorum ; şu ülkede vatanını,milletini sevenlerden daha fazla, satılık , hain troller var.Agiz actirmiyorlar, hemen üzerine çullaniyorlar.
İşleri o kardeşim. Ağzını actirmamak , uzerine cullanmak için para alıyorlar. Bildiğin işleri o.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,824
1,401
113
Asgari ucret 100000 olsa ama enflasyon yuzde 200 dolar 100 tl olsa hıyarın kilosu 200 olsa bu kafalar gene sevinir
Asgari ücret taban maaştır isteyen özel sektor x2 yapar elden tutan yok
Devlete, hukumete sallayacaklarına müptezeller az biraz patronlarına domalmayı bırakıp hak arasınlar

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,498
3,726
113
Lan 1 ay toplu işe gitmeseniz açlıktan olmessiniz ama kafa yokki 😁

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,824
1,401
113
Sendikalasma olmadan, hak arama olmadan, üste itaat bitmeden toplumdan adam olmaz.
Asgari ücret neden önemli 1 aklı başında kişi açıklayabilir mi?
Asgari ücret 4000 tl olsun sanane..
Sen git patronuna de ki
Sen ne bicim adamsın 15000 kira ödüyorum 17 bin veriyorsun terbiyesiz adam
Bu lafı örgütlü olarak 5 milyon insan istesin bak bakalım ne oluyor..

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,284
13,136
113
Son toplanti 20.30daymis bugun aciklarlarmi acaba

iboo8989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
179
318
63
25650 net 😂😂😂 bunu kaydedin

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,603
691
113
23 yaparlar 500 de büyük başkan zam ekler 😁

iboo8989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
179
318
63
Keşke olsun 60 k maasimiz var bizede biseyler olur

sello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
636
174
43
25 bin artı kayıp bonus hayır lı olsun 👀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...