- 6,872
- 10,914
- 113
yav aga 2 ayda ası mı bulunur allah askına, bunun testi var onayı var bissürü süreci var. en az 1 yılı var aşının. her gün zaten ülkenin biri çıkıp aşıyı bulduk diyor fakat önemli olan o aşının onay alması
Bilip bilmeden yorum yapmayın gönüllü parayla iş yapmaz tarikat filan da değiller seni 2 parmağında oynatırlar gerekirse.....bilmem anlatabildim mi!!!Tarikat knk bunlar birileri para veriyor bunlarda şerbet yapıp millete servis ediyor özellikle 2 kere 8 in kaç olduğunu bilmeyenlere şu kişi peygamber deseler inanır bunları takip edenler.)
Dünyanın King'i dedi ya la Anonymous redhack reddack falan hiç duymadın galiba bu insanlar yıllarca Rus kgb ile Interpol ile mit ile dalga geçtiler hemde yıllarca adam televizyona kendi görüntüsünü verip taş*k geçti ülkelerle yani kinglik falan yok ortada iki ddos atmakla King veya hacker olunmuyor maalesefsmtgs1905 ay-yıldız tim için devlet yalakası,yalaması hoş olmadı sonuçta vatanını sevenler grubu ve dünyanın kingi ----kısa dipnothepsine ayrı ayrı bu ülke borçludur)
Yani şu haberin doğru olma ihtimalinin olabileceğini düşünmek , sorgulamak bile korkunç derecede gülünç bir cehalet.Kusura bakılmasınDoğru olma ihtimali neredeyse yok.Neden mı? Eğer doğru olsaydı bu haberin önce Ayyıldız dan değil başka bir gizemli kaynaktan sızdırılmış olması gerekirdi.Sonra da dedikoduların hızla çoğalıp resmi bir abinin vereceği demecle vakıa basına yansırdı.Sonra olay belirginleşmeye başlar ve Ayyıldız adı ortaya çıkardı
.Kaldı ki Ayyıldız gibi bir olusum böyle global bir felakette bu kadar önemli belgelere nasıl ulaşabilir? Kısaca ; şaka mı yapıyorsunuz?
şu yazdıkları mesaj bile ne kadar boş, sorumsuz ve ciddiyetten uzak olduklarını göstermeye yetiyor . 5 ülke aşıyı bulduklarını ve klinik testlere başlanacağını en yakın yıl sonuna hazır olmasını beklediklerini söyledi . öyle 1-2 ayda değil insana domatese bile aşı piyasaya sürülemezDogrudur yalandir bisey diyemem ama şu gruba inanan cahildir. Yok 2 kere 8i bilmeyenler takip ediyo vs. Boş boş konuşan arkdslara diyimde çunku banada laf geldi.
Sen bokunla gulle oynarken rus hackerlarin saldirilarini bu adamlar durdurdu. Zeka yaşin küçük oldugu icin hatrlarmsn bilmiyorum ama bankalara siber saldiralar oluyodu bu grup engelledi. Dünyaca ünlü hacker grubu anonymus Ülkemizi tehdit ederken resmi aiteaono bunlar hackledi.
Burda 20tl bonus kovalayan adam kalkip vatan için Sürekli çalisan bu gruba buda bunlari takip eden cahil vs . Demesin
Dostum ins dogrudur yazisini okudun heralde. Bende kesin dogrudur demedim ins demişim dimi ?şu yazdıkları mesaj bile ne kadar boş, sorumsuz ve ciddiyetten uzak olduklarını göstermeye yetiyor . 5 ülke aşıyı bulduklarını ve klinik testlere başlanacağını en yakın yıl sonuna hazır olmasını beklediklerini söyledi . öyle 1-2 ayda değil insana domatese bile aşı piyasaya sürülemez
Ben bilmeden yorum yapmam gelip oynatsınlar bklmBilip bilmeden yorum yapmayın gönüllü parayla iş yapmaz tarikat filan da değiller seni 2 parmağında oynatırlar gerekirse.....bilmem anlatabildim mi!!!
1.cisi benim herhangini inancim yok 2.cisi komunistim. 3.cüsü bunlarim her dedigine inanmiyorum ama bugune kadar yalan yanlis bisey paylastiklarini gormedim. 4.cüsü kalbini kirmak istemiyorum fazla ileri gitmeBirilerini tanımadan desteklemeye bayılıyorsunuz hepsini iyi bilirim bunların devlet yalakası 3 kuruş parayla herşeyi yapan 3 5 kişilik topluluk desende anlatamazsın bunlara anlamazlar beyin tek yere odaklı din birazda milliyetcilik karıştır içir beyni yıkanmış zombi topluluğu.