Vurdun mu voleyi sonundaHerkes yüksek bekliodm hep düşüktü oduller
Vurdun mu voleyi sonundaHerkes yüksek bekliodm hep düşüktü oduller
kardeş abartıp milleye umut verme 250 300 yl geçmez sen 2.5 k diyorsun
5 gümüş 1adet ödülArkadaslar benim tutmusmudur bilgisi olan varmi yardim etsinEkli dosyayı görüntüle 114507
bekle görl
kardeş abartıp milleye umut verme 250 300 yl geçmez sen 2.5 k diyorsun
Malesef bronz kazancım geçerli altiniboldurmus en fazla çıkan sayı önemli 6 bulmuşsun bronzda o geçerli tanı bu şu okuyor 600 tl altından alacaktın 50 tl bronzdan alacaksınBenim biletlerim bunlar, sizce ne kadar alırım, biletlere bakar mısınız.Ekli dosyayı görüntüle 114500
bilet zor sayılara isabet etti belki 7 çıkmaya bilir o yuzden 6lar kıymetlibekle gör
Tek bilet oluyormus canlı desteğe sordum, benim en yüksek olan bilet numaram kaç oluyor ben anlamadım . Ben 1k bekliyordumMalesef bronz kazancım geçerli altiniboldurmus en fazla çıkan sayı önemli 6 bulmuşsun bronzda o geçerli tanı bu şu okuyor 600 tl altından alacaktın 50 tl bronzdan alacaksın
Saol kardesim tahmini bi miktarin var kac verirler4 gümüş 1adet ödül
5 gülüşün var 150 tlArkadaslar benim tutmusmudur bilgisi olan varmi yardim etsinEkli dosyayı görüntüle 114507
Cook iyiymis be 6 altin.efsane para cikabilir 6 altina6 altın var pinde onu bekliom güzel bise alırız ins
pardon 5 gümüş 300 alırsınSaol kardesim tahmini bi miktarin var kac verirler
1tanesi geçerli diğerleri kasa kazanırCook iyiymis be 6 altin.efsane para cikabilir 6 altina
Ne 150si daha fazla alir5 gülüşün var 150 tl