- 94,164
- 50,636
- 113
Ankete bakarsan 2 kisi 7 bilmis 😁😁🤣🤣🤣Milli piyango sonucu
9884757
Sonuca göre anketi dolduralım arkadaşlar
Ankete bakarsan 2 kisi 7 bilmis 😁😁🤣🤣🤣Milli piyango sonucu
9884757
Sonuca göre anketi dolduralım arkadaşlar
Kardes altinda 5 var sadece ondna alicksin.kestiremeyiz suan benntahmin bile edemiyorum bi bakarsin 100 bi bakarsin 1000 verir bilen sayisina gore degisir
Kardeşim bende atsam bakabilir misinKardes altinda 5 var sadece ondna alicksin.kestiremeyiz suan benntahmin bile edemiyorum bi bakarsin 100 bi bakarsin 1000 verir bilen sayisina gore degisir
At kardesim bakayimKardeşim bende atsam bakabilir misin
Ben miyim o 😂😂O degilde bi arkadas 6 bilmis7yi 1 rakamla kacirmis sans mi diyelim sanssislikmi
Aresde benimde 46 biletim var tam bi düzenbaz site bunlar her biletin başında 2 tane sofır var kim bilsin 7yisaçma sapam iş yapmışlarBen areste 2 tane 4 bildim ama sıralı olacak, karışık olmayacak haltı yediler. Sanırım bana ikramiye vermeyecekler.
Attım kardeşimAt kardesim bakayim
5 bronz çıkmışArkadaşlar 3 biletde bende var bana cikmisi mi acaba Ekli dosyayı görüntüle 114551
Aynen babayi aliyosun 1 sayi dogruysa1 sayı bile doğruysa bir şey çıkıyor mu ki ?
1 sayı bile yokmuş , babayı bile alamadık deseneAynen babayi aliyosun 1 sayi dogruysa
Sans isi valla gümüşte 4 bildim 50 lira falan verecek az yani1 sayı bile yokmuş , babayı bile alamadık desene
Yani biseyler alirmiyim5 bronz çıkmış