- 18,833
- 13,042
- 113
😂😂😂😂bu sefer 1 de patlamaz dediğim her el şaşırtmadan 1,00 da uçtu gitti oluyor
😂😂😂😂bu sefer 1 de patlamaz dediğim her el şaşırtmadan 1,00 da uçtu gitti oluyor
Reis yariyormu denedinmibu geçen ve gelecek ellerin hash kodları oluyor, hash kodunu çözersen aslında belki bir yararı olabilir.
He bende diyordumki muhalefet erdinc nerde kaldı hosgeldin bir tek akıllı olan güzel kardeşimBunu oynayan salağın tekidir benim gözümde aptallıkran başka bişey değil 😂
Sağol dostumMavinin pesine girme. Kaybettiğin elin peşinede girme sabret. Küçük uçuşlarla kasayı katlayabiliyorsun. Tarafbetin yüzde yüz aviator bonusu var çok kez para çektim ama artık şu oyun kadar beni sıkan baska bir oyun yok.
Girme knkÖylede kanka çok illet bir oyun ya girdinmi çıkamıyorsun
Tamam para yollaVar tabi akşam ki hermannstadt maçına ms 2 oyna paranı x2,5la
Güzel vurmussuniyi bozmamissin ne oran bulmussunoyle katı yaniÇok fazla oynamam ama bir keresinde hesapta kalan 1 tlyi basıp 1000 tl almıştım
Doğru soyluyorsun reis isde kısadan kazanma derdinde olanı kaybedip eksilere dusuyoruz tez zamanda şu kumar lanetinden kurtuluruz diucemde zorHavuzun durumuna göre oyna cokda yüklü girme bir arkadaşın yoowinde 250 bin bir arkadaşımda 1xbette 100 bin kaptırdı bu oyunda hayatını mahvetmek istemiyorsan girme derim
DogrundostumGuzel bi zamanlamayla saglam bi kasayla deng getirirsen iyi para alirsin yani. Ama kumarin makatidir avidator zeplin felan 😃
Kumar oynamiyorsan burda ne işin var dilenmeyemi geldin adama böyle sorarlar ozamanKumar oynamak aptallıktır, Aviatör oynamak daha büyük aptallıktır
Bu oyunların ta aq bn bugün 2200 çektim 800 burda dağıttım.Dostlar selam şu lanet olası aviatörun taktigi felan varmi ya ulan nezaman girsem 1.30 da patlıyor ya
Baya inip çıkmassin sonu hüsran herzamanki gibi dostBu oyunların ta aq bn bugün 2200 çektim 800 burda dağıttım.
1200 le uçağa girdim 4 el oyndm kasa 0
Attıkları 1,09-1,23 en yükseği çıldırdım.
Kalan 200 le slot oynadım 2,5k oldu yine uçağa girdm bu defa Allah var 12 el falan sonra 100₺ kaldı masa tenisine geçtim 1,5k yaptım yine uçağa girdim kasa 0 bir TL param kalmadı o yüzden sakın oynama
Aynen öyleBaya inip çıkmassin sonu hüsran herzamanki gibi dost