- 14,418
- 10,263
- 113
Ne işin var burda o zaman tenekeKumar oynamak aptallıktır, Aviatör oynamak daha büyük aptallıktır
Ne işin var burda o zaman tenekeKumar oynamak aptallıktır, Aviatör oynamak daha büyük aptallıktır
Bende sordum kanka arkadaşa ama hesabını silmiş herhalde cevap yok😂😂Ne işin var burda o zaman teneke
bak işine varoşKumar oynamiyorsan burda ne işin var dilenmeyemi geldin adama böyle sorarlar ozaman
Varos he hayirlisibak işine varoş
Aga birakmada vermesin be adamlar nerdeyse 3 1 i sana çalışmışlarBnde diyrmki site bna neden artk bonus vermiyor şimdi çekim geçmişini buldum aylık 100-135k arası para ckmisim 🤭🤭
Peki bir müdahale felan varmı hocam acaba site tarafindanAvivatorde hile yapılmaz . Satiyoruz diyen arkadaslar sadece parasını kaptırır. Oyunun genel mantığı sıradaki tura giren ilk kişi ve son kişinin mac adresleri alınarak toplanıyor sonra 10 a bölünüyor ve çıkan sonuç o turun kaçta patlicagini söylüyor. Bunu bulmak imkansız. Tabi açıklaması bu yönde doğrumu yanlismi bilinmez
Kazanmak istiyorsan kasan öncelikle iyi olacak her ele girmyip bklycksn oyun vermeye iki el basladimi gorecksn.vermkten kastım 2-3 oran atyrsa eğer 15 üstü atarsa girme öper sonra dolu boş olayları var onları takip et bn bugün bodoslama girdm diye kaybettimPeki bir müdahale felan varmı hocam acaba site tarafindan
Aynen kanka namussuz bazen 5 el 1.20 de patladigini gördüm yaKazanmak istiyorsan kasan öncelikle iyi olacak her ele girmyip bklycksn oyun vermeye iki el basladimi gorecksn.vermkten kastım 2-3 oran atyrsa eğer 15 üstü atarsa girme öper sonra dolu boş olayları var onları takip et bn bugün bodoslama girdm diye kaybettim
Aşırı yükseklere çıktıktan sonra, genelde ki sonraki el hüsran oluyor , 1.00 da bile patlatabiliyor. Aviator hile programı satıyorum diyenlerin hepsi dolandırıcı , böyle bir şey mümkün değil ayrıca , adamların elinde gerçekten program olsa kendi oynar kendi kazanır niye satsın? Çok zor bir oyun, seviyorum oynamasını ama genelde başıma bela olmuştur.Dostlar selam şu lanet olası aviatörun taktigi felan varmi ya ulan nezaman girsem 1.30 da patlıyor ya
Aynen dostum vallaha da öyle seytandan beter bu oyun ya yok üzerine bu oyununAşırı yükseklere çıktıktan sonra, genelde ki sonraki el hüsran oluyor , 1.00 da bile patlatabiliyor. Aviator hile programı satıyorum diyenlerin hepsi dolandırıcı , böyle bir şey mümkün değil ayrıca , adamların elinde gerçekten program olsa kendi oynar kendi kazanır niye satsın? Çok zor bir oyun, seviyorum oynamasını ama genelde başıma bela olmuştur.
Harmonia hakkında bilgin varmı dostAşırı yükseklere çıktıktan sonra, genelde ki sonraki el hüsran oluyor , 1.00 da bile patlatabiliyor. Aviator hile programı satıyorum diyenlerin hepsi dolandırıcı , böyle bir şey mümkün değil ayrıca , adamların elinde gerçekten program olsa kendi oynar kendi kazanır niye satsın? Çok zor bir oyun, seviyorum oynamasını ama genelde başıma bela olmuştur.
Yok kanka@Mayko78 senin varmı bilgin
Ooo dost şovmen lige mi başladınBnde diyrmki site bna neden artk bonus vermiyor şimdi çekim geçmişini buldum aylık 100-135k arası para ckmisim 🤭🤭
Maalesef bilgim yok kardeşimHarmonia hakkında bilgin varmı dost
Arada yapıyoruz bu sporu 🤭Ooo dost şovmen lige mi başladın
O kadar taktiğe yinemi hüsran oldun 🤭🤭🤭Bu günden itibaren avitor yok dostlar ordan gelen kazanc gelmesin gene gitti aq