- 2,462
- 1,748
- 113
23 dakika önce beğenmişim ben ama sen öyle diyorsan öyledir kralKral son begeni dedigin kişi ise senden önce beğenmiş sen yoksun o zaman cekiliste doğrumu 😂
23 dakika önce beğenmişim ben ama sen öyle diyorsan öyledir kralKral son begeni dedigin kişi ise senden önce beğenmiş sen yoksun o zaman cekiliste doğrumu 😂
Yapma be reis kendin seçsen keşke 😔İlk 10 kişi olsun o zaman
Ben bilmiyorum kral senin yazdigina göre dedim o arkadaş bizden önce beğenmiş23 dakika önce beğenmişim ben ama sen öyle diyorsan öyledir kral
bence sen yanlış bakıyorsun kral ama yinede sen bilirsin dakikalara bakarak anlayabilirsinBen bilmiyorum kral senin yazdigina göre dedim o arkadaş bizden önce beğenmiş
Reis sen liste yap ben sana atayım parayıKonu kupon paylaşım.olarak açmışsın ortalık karıştı. Karar senin. Ya modları bekleyelim 10 kişi 100 çekiliş yapsınlar. Yada birine yetki ver liste yapsın takip edenlerden onlara dagit
TamamdırReis sen liste yap ben sana atayım parayı
Tebrikler reis 3.2 olduYüksek Oranda 4.5 üst girildi
Kanka 500 mesaj sınırına dikkat et ama en azından 100 200 bi sinir koy multi dolu forum😂Konu kupon paylaşım.olarak açmışsın ortalık karıştı. Karar senin. Ya modları bekleyelim 10 kişi 100 çekiliş yapsınlar. Yada birine yetki ver liste yapsın takip edenlerden onlara dagit
uff mıkrara bak görmeyeli çok olmuş 😂Henüz ödenmedi beyler @Alobet Destek
Valla ekrana ekmek bandım nerde o eski hızlı zamanlarımızuff mıkrara bak görmeyeli çok olmuş 😂
Öder elbet reis en geç 1 saate tebrikler tekrarHenüz ödenmedi beyler @Alobet Destek
sorma dost askere geldik bahtımız kapandıValla ekrana ekmek bandım nerde o eski hızlı zamanlarımız
Hayırlı tezkereler olsun dostumsorma dost askere geldik bahtımız kapandı
eyvallah dostHayırlı tezkereler olsun dostum
Şafak kaç dostsorma dost askere geldik bahtımız kapandı
atarsa 48Şafak kaç dost
Az kalmış biz 365 saydık dostatarsa 48