- 10,207
- 4,360
- 113
geçen 132 günü gel bana sor bideAz kalmış biz 365 saydık dost
geçen 132 günü gel bana sor bideAz kalmış biz 365 saydık dost
Öyle tabi dost bedelli yapanlara diyorum ki 200 bini bana verin ben yapayımgeçen 132 günü gel bana sor bide
Yolla reis bence 40k az değil daha da zora sokarsa sponsor buraya halleder modlarBeyler site zora sokuyor bilerek kimlik talep etti 3 yıldır aktif oynuyorum neden böyle yaptılar anlamadım
Gonder kral sıkıntı olmaz napican o kadar parayi iceridemi birakican ne istiyosa gonder cek paraniBeyler site zora sokuyor bilerek kimlik talep etti 3 yıldır aktif oynuyorum neden böyle yaptılar anlamadım
40 k için değerBeyler site zora sokuyor bilerek kimlik talep etti 3 yıldır aktif oynuyorum neden böyle yaptılar anlamadım
reis koparmaya çalışıyorlar işte sen gönder çek bidaha girme siteyeBeyler site zora sokuyor bilerek kimlik talep etti 3 yıldır aktif oynuyorum neden böyle yaptılar anlamadım
Buraya sponsor zaten ondan sonra sıkıntı cikartirsa kendi bilir form burda 😂Gonder kral sıkıntı olmaz napican o kadar parayi iceridemi birakican ne istiyosa gonder cek parani
Reis sen liste yap ben sana atayım parayı
profil fotoğrafı ne öyle reis 😁😁Beyler site zora sokuyor bilerek kimlik talep etti 3 yıldır aktif oynuyorum neden böyle yaptılar anlamadım
belki gondermezsin diye muamele yapıyorlar kral gönder gitsinBeyler site zora sokuyor bilerek kimlik talep etti 3 yıldır aktif oynuyorum neden böyle yaptılar anlamadım
Naptin kral ne diyolar gondermedimi destek basligina yaz sıkıntı varsaBeyler site zora sokuyor bilerek kimlik talep etti 3 yıldır aktif oynuyorum neden böyle yaptılar anlamadım
Yalan oldune oldu bu konu ?
@BabalooYalan oldu
Beyler admin çekiliş yapsın ilk 10 kişi
Kral konu başlığı farklı istediğin kişilere sen ulaşabilirsin tebrikler @ShellacBeyler admin çekiliş yapsın ilk 10 kişi
kuponu takip edenleri belirlemislerdi dost grup açmıslardı ama sen bilirsin yine de
Kazancın daim olsun reis özelden istediğin üyelere ulaşabilirsin..