Nerden bakıyoruz 1güne yaklaştı benimde o yüzdenkyc onaylanmamis hala bune onaylanan var mi
Nerden bakıyoruz 1güne yaklaştı benimde o yüzdenkyc onaylanmamis hala bune onaylanan var mi
Telegramdaki bottanNerden bakıyoruz 1güne yaklaştı benimde o yüzden
Telegram desteğe yazdımkyc onaylanmamis hala bune onaylanan var mi
ödendi mi çekimYok cano vallaha bekliyoz öylr
Yok hala aynı kapalı açılmadı çekim yerim24 48 saat diyor reisödendi mi çekim
Ödemez gibi bunlar geçmiş olsun kardeşimYok hala aynı kapalı açılmadı çekim yerim24 48 saat diyor reis
Aynen umudu kestim ben ya hala aynı dümendelerÖdemez gibi bunlar geçmiş olsun kardeşim
Bakiyeden gitti çekim gelen giden bisi yokBakiye sabit
Nasıl çekim verdin ki reis bende hala 24 48 saat diyorBakiyeden gitti çekim gelen giden bisi yok
Dün çekim için maile onay kodu gelmiyordu en son 2 cihazla yaptım onu kimlik onay talebinizi aldik bekleyin dedi az önce tekrar denedim işlem onaylandı bakiye 0 landi hesaba bise gelmediNasıl çekim verdin ki reis bende hala 24 48 saat diyor
48 saat geçti mi 24 mü geçti reisDün çekim için maile onay kodu gelmiyordu en son 2 cihazla yaptım onu kimlik onay talebinizi aldik bekleyin dedi az önce tekrar denedim işlem onaylandı bakiye 0 landi hesaba bise gelmedi
Allah Allah bende daha veremiyorum tuhafDün çekim için maile onay kodu gelmiyordu en son 2 cihazla yaptım onu kimlik onay talebinizi aldik bekleyin dedi az önce tekrar denedim işlem onaylandı bakiye 0 landi hesaba bise gelmedi
10dkDün çekim için maile onay kodu gelmiyordu en son 2 cihazla yaptım onu kimlik onay talebinizi aldik bekleyin dedi az önce tekrar denedim işlem onaylandı bakiye 0 landi hesaba bise gelmedi
24 saat olmadı aga48 saat geçti mi 24 mü geçti reis