- 1,585
- 2,959
- 113
usdt binancr chain@osmanwashere kanka hangi coin ile çektin hangi ağ yani?
usdt binancr chain@osmanwashere kanka hangi coin ile çektin hangi ağ yani?
Eyvallah kankausdt binancr chain
Nereden doğrulama yapıyoruz hocam,Vallahi bakiyeyi yüklü yaptım ben de 1-2 saate doğrulama gerçekleşmesi lazım benim de
Aga yatırıma tıkla oradan yönlendiriyorNereden doğrulama yapıyoruz hocam,
Sağol hocamAga yatırıma tıkla oradan yönlendiriyor
Tebrikler kaç dolar cektinArkadaşlar anlık olarak çekimim geldi saniyeler içinde sağlam büro
Serdar baba hesap ne ara dogrulandiArkadaşlar anlık olarak çekimim geldi saniyeler içinde sağlam büro
410 dolarTebrikler kaç dolar cektin
Aga dünden beri bekliyorum 16:24 de çekim verdim onay almaya başladı bugün 16:27 de çekim verdim saniyeler içinde düştü hesabaSerdar baba hesap ne ara dogrulandi
Hangi oyunda yaptin 410 dolariAga dünden beri bekliyorum 16:24 de çekim verdim onay almaya başladı bugün 16:27 de çekim verdim saniyeler içinde düştü hesaba
First person blackjackHangi oyunda yaptin 410 dolari
10 dolar bağış shahzbabVgaa410 dolar
O oyunda hep kaybediyorum son 1 haftadırFirst person blackjack
Garip şekilde o oyun diğer sitelerde beni yerdi ama bu site sürekli kâra geçirdi ben de inanamadkmO oyunda hep kaybediyorum son 1 haftadır
tüm şansını kullanmışsın max 3/3 yapabildim o oyunda hemen geri alıyorGarip şekilde o oyun diğer sitelerde beni yerdi ama bu site sürekli kâra geçirdi ben de inanamadkm
Sana ne zaman eklendi Sabri baba bize daha eklenen bişey yokKaybettik
Telegramdan onaylayinca Hemen eklendi dostSana ne zaman eklendi Sabri baba bize daha eklenen bişey yok
Ya bende böyle dünden beri ne zaman onaylanir tahminiTelegramdan onaylayinca Hemen eklendi dost