- 18,606
- 12,925
- 113
Hayırlı olsun reis nediyimBak 300 dolar kazandım buradan
Ekli dosyayı görüntüle 696336
Hayırlı olsun reis nediyimBak 300 dolar kazandım buradan
Valla üzüldüm inan ilk bakiye silinen sensin burada adam aynı kimlikle iki hesap açmış 1000 dolar çekmişti bideŞaşırdım nediyim bizde cenabetlik var ozaman reis
EyvallahHayırlı olsun reis nediyim
İşde o aveller üzünden aç gözlülügü yüzünden bizim gibi adamlarda bok yoluna gidiyor nolcakkiValla üzüldüm inan ilk bakiye silinen sensin burada adam aynı kimlikle iki hesap açmış 1000 dolar çekmişti bide
Hay maşallahBak 300 dolar kazandım buradan
Öyle vallaİşde o aveller üzünden aç gözlülügü yüzünden bizim gibi adamlarda bok yoluna gidiyor nolcakki
Inanmazsin 25 bin doları sadece 1 dolarım kalmıştı onu katlayarak cevirdim üstüne bide 63 dolar çektim 😂😂Hay maşallah
Öyle tabi aga 2 hesap aynı hesap adamlar artık normal kişilerinde bakiyesini siliyor al işde neden silindiği belli oldu neyse reis iyi forumlarÖyle valla
Sıkma canını diyecemde az parada değil 😔Öyle tabi aga 2 hesap aynı hesap adamlar artık normal kişilerinde bakiyesini siliyor al işde neden silindiği belli oldu neyse reis iyi forumlar
170 dolar 6 k kusur aga neyse benim değildi zaten emek verip de kazanmadık öyle bakacazSıkma canını diyecemde az parada değil 😔
Ne kadar paran gittiÖyle tabi aga 2 hesap aynı hesap adamlar artık normal kişilerinde bakiyesini siliyor al işde neden silindiği belli oldu neyse reis iyi forumlar
Sanada afiyet olsunInanmazsin 25 bin doları sadece 1 dolarım kalmıştı onu katlayarak cevirdim üstüne bide 63 dolar çektim 😂😂
170 dolar 6 k kusur işde agaNe kadar paran gitti
Bizede 3 un birini verdiler cioSanada afiyet olsun
Bize onu bile vermedilerBizede 3 un birini verdiler cio
Ben daha kimlik doğruluyamadım ya la170 dolar 6 k kusur işde aga
Şans olsa kız doğardıkBize onu bile vermediler
Aga burdan 2 3 tane dangalak aynınhesaba 2 kere 3 kere çekmişler adamlar artık normal hesapları da kapatıyor aw doyumsuzları multi multi diye öleceklerBen daha kimlik doğruluyamadım ya la
Eyvallah saolasin daha yüklenmedi yuklenseydi iyiydi de bakalikSanada afiyet olsun