- 3,069
- 1,575
- 113
10 dolar atıyorum 10 da onlar veriyo sonra ceviriyorum dediğim şekilde.Kanka sen 5 dolar harici hesapda parami bıraktın yoksa yatirimmi atiyon siteye paso cekiyon
10 dolar atıyorum 10 da onlar veriyo sonra ceviriyorum dediğim şekilde.Kanka sen 5 dolar harici hesapda parami bıraktın yoksa yatirimmi atiyon siteye paso cekiyon
Aynen 10 dolar 1.10 oto bozmaya basıyorum sonra 1 dolarida 10 orana basıyorum diğer kutucukta 7-8 elde bir 10 x yapiyo oyun bu şekilde katliyorumBaşkan dediğin taktikle mi yapıyorsunuz 😄
Biz bassak anında patlar awAynen 10 dolar 1.10 oto bozmaya basıyorum sonra 1 dolarida 10 orana basıyorum diğer kutucukta 7-8 elde bir 10 x yapiyo oyun bu şekilde katliyorum
Ediyor tg botundan yap ilk sayfada paylasdimBu Bonus devam ediyor mu üye olduk biz Bonus almadık buradan Geçenlerde nasıl alınıyor bu
Botta olmuyor maalesefBottan tekrar dene
[email protected]mail adresleri ne bu sitenin ben bir tane buldum olmadı iletilemedi mesajım*0p
Dostum kimse sana zorla okut demiyor.Kanka bu si2msonik siteye kimlik okutmak ne kadar mantıklı
18-10-1900 şeklinde gir araya tire koyYa doğum tarihimi giriyorum üzgünüz 18 yaşından kucuksunuz diyor delirecem
Teşekkürler18-10-1900 şeklinde gir araya tire koy
10 dolar geri atıp 10 dolar nasıl alınıyor ?Çekim yapan arkadaşlar 10 dolar geri atın 10 dolar daha alın dediğim şekilde yapın çekim bedava para bu daha gelmez
10 dolar atınca 10 dolarda sitemi veriyor ??Çekim yapan arkadaşlar 10 dolar geri atın 10 dolar daha alın dediğim şekilde yapın çekim bedava para bu daha gelmez