- 476
- 1,008
- 93
Saglik olsun sagolun dostlar lever maci gercekten sansizlik bugun oynayan herkese onumuzdeki maclara bakicaz
ben oynamadan tottem yapıyorumSaglik olsun sagolun dostlar lever maci gercekten sansizlik bugun oynayan herkese onumuzdeki maclara bakicaz
ya bende isterim xavi şampiyon olsunda %30 şansı var.gladbach açık oynamak yerine kapanmayı tercih etti başardı da frimpong kaynaklı kapalı savunmayı açamadılar denedikleri şutlar da kaçtı xabi muhtemelen gladbach tarafının kapanamayacağını düşündü ki mantıken kapanamaması lazımdı savunması gerçek anlamda kötü takımın. Beklemedikleri bir ikinci yarıya basladılar ve puan kaybetmek üzereler. Xabi bir sonraki maç ne yapacağını iyi bilir
Leverkusen bugün kimbilir kimlere ne kaybettirdi dost bir de o yönüyle bak Belki adam evi damı sattı bastı ev 1,5 üst şimdi pel pel halıyı izliyor. Halimize şükürSaglik olsun sagolun dostlar lever maci gercekten sansizlik bugun oynayan herkese onumuzdeki maclara bakicaz
Aynen dost ama lever boyle giderse bayern sampiyon gene olur yazik olur bunlaradaLeverkusen bugün kimbilir kimlere ne kaybettirdi dost bir de o yönüyle bak Belki adam evi damı sattı bastı ev 1,5 üst şimdi pel pel halıyı izliyor. Halimize şükür
Sorsalar günün en banko maçı diye Leverkusen 2 gol atar derdim bende. Olmayınca olmuyor hem geçmiş maçlarda üçer dörder atmış hem gladbach çok açık oynuyor her pozisyonda gol yemeye musait. Milletin aklıyla oynadı adilerAynen dost ama lever boyle giderse bayern sampiyon gene olur yazik olur bunlarada
Dost herkes kendi butcesine gore oynuyor iste 300k borc vardi benimde bitti cok sukur bi aydir ondan bu rakamlar bana az bile@Bahadir8080 vallahi usta siizn bir kupona bastığınız meblağ benim iki aydır ödeyemediğim borca takabül ediyor çok üzülüyorum kaybettiğinize.
allah yardımcın olsun bitmesine çok sevindim darısı başımaDost herkes kendi butcesine gore oynuyor iste 300k borc vardi benimde bitti cok sukur bi aydir ondan bu rakamlar bana az bile
Hepimizin dost borc olmasin 3 5 10k gitsin gercekten onemli degil bu zamanda paranin degeri kalmamis hepimize bol şansallah yardımcın olsun bitmesine çok sevindim darısı başıma
Sağlık olsun dost@Shellac reis gene kayip sans yok bizde ya saglik olsun