Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Bahadir8080 | Canlı 3 Maç

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
3.20

JoeQuanqa

Seol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,576
17,181
113
gladbach açık oynamak yerine kapanmayı tercih etti başardı da frimpong kaynaklı kapalı savunmayı açamadılar denedikleri şutlar da kaçtı xabi muhtemelen gladbach tarafının kapanamayacağını düşündü ki mantıken kapanamaması lazımdı savunması gerçek anlamda kötü takımın. Beklemedikleri bir ikinci yarıya basladılar ve puan kaybetmek üzereler. Xabi bir sonraki maç ne yapacağını iyi bilir
ya bende isterim xavi şampiyon olsunda %30 şansı var.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,953
5,333
113
Aynen dost ama lever boyle giderse bayern sampiyon gene olur yazik olur bunlarada
Sorsalar günün en banko maçı diye Leverkusen 2 gol atar derdim bende. Olmayınca olmuyor hem geçmiş maçlarda üçer dörder atmış hem gladbach çok açık oynuyor her pozisyonda gol yemeye musait. Milletin aklıyla oynadı adiler

Erdinc414184

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,613
502
113
@Bahadir8080 vallahi usta siizn bir kupona bastığınız meblağ benim iki aydır ödeyemediğim borca takabül ediyor çok üzülüyorum kaybettiğinize.

Erdinc414184

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,613
502
113
3 5 10k gitsin gercekten onemli degil bu zamanda paranin degeri kalmamis
olsun sen gene de deme usta öönemi kalmamış dediğin meblağ bir insanın hayali :) neyse ban yemeyelim para konusu yasak