- 4,688
- 3,201
- 113
Canlı desteğe bağlan üye olurken kodu girdim eklenmedi ekliyorlarÜye oldum kod bitmis boşa üye olduk
Canlı desteğe bağlan üye olurken kodu girdim eklenmedi ekliyorlarÜye oldum kod bitmis boşa üye olduk
BEYLER BURAYI OKUMADAN GEÇMEYİNBitmis bosa üye olduk
Eyv dostum deneyelimBEYLER BURAYI OKUMADAN GEÇMEYİN
EKLENMEDİ DİYENLERE DİYORUM BUNU
CANLI DESTEĞE BAĞLANARAK ekremabi kodu ile üye oldum FREESPİN EKLENMEDİ DİYİN ya anında ekleniyor yada 5 10dk sürüyor
Payfix çekim verdim iptal olmuyor knk bekliyom 1 buçuk saattirHizli havale diyoya onla cek ilk bastaki
İptal et secenegi varya dost belki ilk cekim havaledir bosa beklemePayfix çekim verdim iptal olmuyor knk bekliyom 1 buçuk saattir
Benim orda iptal et yazmıyor Knk onaylandı yazıyorİptal et secenegi varya dost belki ilk cekim havaledir bosa bekleme
sadece slot2181₺ oldu çıkan kazanç her alanda geçerli mi
Pracmatic dışıysa sıkıntılıdır kankaYo bi sugar ruah 1000 oynadım ordan çıktım 20 burning hot 20 oynadım çekim verdim
Payfixte takildi o zaman mecbur bekliycen dostBak Knk onaylandı yazıyor ama gelen giden yok hesaba Ekli dosyayı görüntüle 664494
77 kişi kaldı canlıda knk bekliyom soracam işlemdemi diyePayfixte takildi o zaman mecbur bekliycen dost
Bazen site atiyo payfix havuzda bekletiyo onun gibi bisey olmuş77 kişi kaldı canlıda knk bekliyom soracam işlemdemi diye