- 6,947
- 3,004
- 113
Bakalım inş ödenir hemenBazen site atiyo payfix havuzda bekletiyo onun gibi bisey olmuş
Bakalım inş ödenir hemenBazen site atiyo payfix havuzda bekletiyo onun gibi bisey olmuş
Oder herkese odemisBakalım inş ödenir hemen
5000 yap 1000 tl çekÇekim şartı neymiş
Bi yandan düşünüyom acaba yanlış hesap mı girdim diye ama o sefer de ödemez isim yanlış diye büyük ihtimal öder ya birazdan felanOder herkese odemis
Yanlis hesap girsen iptal olup bakiyeye geri atar dost bende cok oldu araci kurumda odemeniz diyolar yani payfixte takildi senin paraBi yandan düşünüyom acaba yanlış hesap mı girdim diye ama o sefer de ödemez isim yanlış diye büyük ihtimal öder ya birazdan felan
Gelir ama kesin dimi knkYanlis hesap girsen iptal olup bakiyeye geri atar dost bende cok oldu araci kurumda odemeniz diyolar yani payfixte takildi senin para
Gelir dost herkese odedi saniyede havale bile çat diye geldi bana sıkıntı yapmaGelir ama kesin dimi knk
Desteğe bağlan üye okurken kodu yazdım yüklenmemiş dersen yükleniyorEkremabi yazdım gelmedi oyuna niye yahu
280 sıra bekleme sırası 120 dk billur geçiyorlar birdaha böyle boş şeylere üye olursam terbiyesizim 😃 boş boş üye oluyoruzDesteğe bağlan üye okurken kodu yazdım yüklenmemiş dersen yükleniyor
Herşeyi geçtim beklemeye değsin bariDestek 70 fen 250 çıkardı aw böyle isin
Canlı destek mi ekledi kodu girdim spin yokÖdüyor valla 1 dakikada.