- 12,020
- 9,717
- 113
Ban yemek istyyrsn sanırım 😳2135449224
20 at sana zahmet
Ban yemek istyyrsn sanırım 😳2135449224
20 at sana zahmet
Canlari sıkılıyor vermiyorlar yilbasinda 3 bölüm gecti sonra valiede öldü 1 bölüm gecti normal yanieşkiya dünyaya hükümdar olmazı izleyen var mı bugün niye yeni bölüm vermediler
20 iki gun idare eder dostBan yemek istyyrsn sanırım 😳
çok üzdü hayriye ananın vefatıCanlari sıkılıyor vermiyorlar yilbasinda 3 bölüm gecti sonra valiede öldü 1 bölüm gecti normal yani
Konuyu atv ilettik cevap beklıyoz dostbaşka dizilerin kanallarında verselerdi keşke maçı
O istedi zaten atmayacağıni biliyorumBan yemek istyyrsn sanırım 😳
dönüş geldiğinde bilgilendir bizideKonuyu atv ilettik cevap beklıyoz dost
Sitenin hangi mail atayım cevabıdönüş geldiğinde bilgilendir bizide
Marasli guzel bir dizi admin gardas. Konu itibariyle isleyis guzel tavsiye eder paparami sunarimdönüş geldiğinde bilgilendir bizide
Yasak dostum papara no bırakmak dalgasına da olsa ⛔O istedi zaten atmayacağıni biliyorum
Yolla drogbaya adam yazdı papara sınıBirader suan kimseye yazamam ihtiyacı olan yazsın burdan atayım dedim 5 kişiye 10
Forum içi para alışverişi yasak dostum.. Şaka yapıyorsan da dozunda yaparsan sevinirim.Kardes bırak makarayı papra no söyle atayım sana
Neden dedirtti yani başka ölecek insan mi kaymamisti yaniçok üzdü hayriye ananın vefatı
Boşver adminim sen onları 😀canlar iki sohbet edelim dedikte forum kurallarına aykırı hareketler yapılacaksa kapatalım farklı gün yaparız tekrardan çekiliş yapacak konu mu kalmadı gelip muhabbetın ortasında yapıyonuz
Teşekkürler kesene bereketAtıım ya la sana yalan konusma
Valla yav 10 lirayla guzelim muhabbetin icine edildicanlar iki sohbet edelim dedikte forum kurallarına aykırı hareketler yapılacaksa kapatalım farklı gün yaparız tekrardan çekiliş yapacak konu mu kalmadı gelip muhabbetın ortasında yapıyonuz
forumu bilmiyorum ama twitterda 20 tl freebet için arkadaşını bıçaklayacak 1-2 adam tanıyorumBoşver adminim sen onları 😀