- 2,235
- 723
- 113
Admine gonder admin secsin biz teşekkür ederiz
Adminim bana attı yasak olduğunu bilmiyordum özür diliyorum bir daha olmazForum içi para alışverişi yasak dostum.. Şaka yapıyorsan da dozunda yaparsan sevinirim.
Hergün kuru kuru muhabbet admin sende bir şeyler mi ikram etsen hani şeker falan olabilir (sweet bonanza spin)canlar iki sohbet edelim dedikte forum kurallarına aykırı hareketler yapılacaksa kapatalım farklı gün yaparız tekrardan çekiliş yapacak konu mu kalmadı gelip muhabbetın ortasında yapıyonuz
Admincim.20 tl az mi ?forumu bilmiyorum ama twitterda 20 tl freebet için arkadaşını bıçaklayacak 1-2 adam tanıyorum
admine özelden yaz hayır yapmak istersen yardımcı olacaktır dost burda sohbet ediyoruz yeri değilHocam konus acmasını bilmiyorum 5 kişiye para gönderelim dedik kşmseden oara istemiyoruz ihtiyacı olan yazsın dedik kimsede yazmıyor
Eskiden öyleydi ama artık kurallar var herkes içsellestirdi. Uymayana güle güle diyoruz 😀forumu bilmiyorum ama twitterda 20 tl freebet için arkadaşını bıçaklayacak 1-2 adam tanıyorum
nakit değil freebetAdmincim.20 tl az mi ?
Bizim twitterlardir onlar en son peceli bi kizi etiketlemisim yanlislikla. Kizin profilde full reyizim videolar var. Neden beni etiketledin bu ne diyor 🤣🤣🤣🤣forumu bilmiyorum ama twitterda 20 tl freebet için arkadaşını bıçaklayacak 1-2 adam tanıyorum
ahaahahBizim twitterlardir onlar en son peceli bi kizi etiketlemisim yanlislikla. Kizin profilde full reyizim videolar var. Neden beni etiketledin bu ne diyor 🤣🤣🤣🤣
Kesene bereketTamam beyler kalın saglıcakla
Skor kart gibi etkinliklere katılmıyorum artik cekim.paylasim 😂nakit değil freebet
Allahın bir hikmeti işteula benim yazılarımı kim siliyo kötü bişey demiyom
Para alısverisi dm dede istemek yasak dostum neyin kafasını yasıyonula benim yazılarımı kim siliyo kötü bişey demiyom
İyi bir şeyde demiyorsun şikayet yiyorsun 😀ula benim yazılarımı kim siliyo kötü bişey demiyom
Seni lanetlemisler dostula benim yazılarımı kim siliyo kötü bişey demiyom