Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Baikal1 / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.01

Baikal1

✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,601
4,973
113
Gece ki konuda olan 3 4 dosta ben haklarını attım ödül almayan benden hiç 1 haftada 1k dan fazla dağıtım yaptım yeri geldi vicdan yapıp attım gelen dm vicdanıma dokunuyor vs kimsenin benden 1 lira alıcagı yok kimseye para atmak zorunda degilim attıgım adam gelip yine istiyor yok cigara bilmem ne vs bı kac kısıye attım sabah dediğim gibi herkese atmak zorunda degılız 30 kişi dm atıyo ben herkesın gonlunu yapmak zorunda degılım para bızede lazım herkes bu bılncle takıp edecekse etsın.
Zaten ben hak edene atarım.

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1.01
Kupon kazancı 1.01₺

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,260
1,914
113
Gece ki konuda olan 3 4 dosta ben haklarını attım ödül almayan benden hiç 1 haftada 1k dan fazla dağıtım yaptım yeri geldi vicdan yapıp attım gelen dm vicdanıma dokunuyor vs kimsenin benden 1 lira alıcagı yok kimseye para atmak zorunda degilim attıgım adam gelip yine istiyor yok cigara bilmem ne vs bı kac kısıye attım sabah dediğim gibi herkese atmak zorunda degılız 30 kişi dm atıyo ben herkesın gonlunu yapmak zorunda degılım para bızede lazım herkes bu bılncle takıp edecekse etsın.
Hocam sen kazanmana bak şansın bol olsun

SEVEN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,934
2,171
113
Knk nerdesın mesaj attık

SEVEN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,934
2,171
113
Knk dün ilk yazdık sinerji yaptık hiç dönmedin

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,407
47,133
113
O konuda zaten 3.5 kısı takıp edıyordu dost
Msj atanlardan biri de benim ama para isteme olayı yok istiyen adamların ismini belirt dost

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,526
51,366
113
Ya kardes sen neden bu aciklamayi yaptinki.istedigine at istedigine atma.yok demesini bilceksin ben adamina gore yok cekiyorum.parayi yoldan toplamiyoruz.neyse bol sans olsun umarim gelir.senin yerinee olsam dagitim yok yazarim gonlumden koparsa bikac kisiye dm atardim.

SEVEN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,934
2,171
113
Destek vermeyende mesaj atmış biz destek verenler şap gibi kaldık

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,695
79,441
113
Knk dün ilk yazdık sinerji yaptık hiç dönmedin
konu basında adam para atcam dememıs dostum kac kere etkınlık yaptın kac kere para dagıttın bu ısler adamı bunaltıyo konuyu tasıma buraya gerılmesın cok yazan oluyo etkınlık yapınca bellı kı canı sıkılmıs cekılıs acar cıkarsın atmaz eyvallah ta konuda basta yazmamıs sonda yazms ona da attım dıyo bı kac kısıye gerek yok oyle bı yazıyonuz kı sınerjıyı sankı sıgortalı ıscıyım hakkımı vermedın gıbı ayıp yani

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,695
79,441
113
benım anlamadıgım konuyu 30 kısı takıp etse hepsıne mı para atılcak hepsıne 30 1k para guzel ıs ac 10 tane hesap forumda al bı bılgısayar ne calıscan aq gunde 1 roll denk getırsen ayda asgari ucretlıden cok kazanırsın

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,660
7,227
113
bolsans kardes para ıcın gelen adamlar bellıdır sureklı aynı adamlar gelıyosa gondermeyecen bak bıdaha gelıyomu dm konusuna gelınce dırek engelle bam telınden vurmayı ıyı bılırız olmadımı dılencı oluyosun kımse bunu bılmıyo fazlada dagıtım yapma derım benım fıkrım zaten zengın olsan burda ısımız olmazdı tek bolsans

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,407
47,133
113
benım anlamadıgım konuyu 30 kısı takıp etse hepsıne mı para atılcak hepsıne 30 1k para guzel ıs ac 10 tane hesap forumda al bı bılgısayar ne calıscan aq gunde 1 roll denk getırsen ayda asgari ucretlıden cok kazanırsın
Helal olsun enişte dene bakalım dedıgın gibi oluyor mu