Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Baikal1 / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.01

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,660
7,227
113
benım anlamadıgım konuyu 30 kısı takıp etse hepsıne mı para atılcak hepsıne 30 1k para guzel ıs ac 10 tane hesap forumda al bı bılgısayar ne calıscan aq gunde 1 roll denk getırsen ayda asgari ucretlıden cok kazanırsın
var burda öle bı kaç kısı gunluk 100lıra koparsam yeter dıyen ınsan cok burda :DD

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Gece ki konuda olan 3 4 dosta ben haklarını attım ödül almayan benden hiç 1 haftada 1k dan fazla dağıtım yaptım yeri geldi vicdan yapıp attım gelen dm vicdanıma dokunuyor vs kimsenin benden 1 lira alıcagı yok kimseye para atmak zorunda degilim attıgım adam gelip yine istiyor yok cigara bilmem ne vs bı kac kısıye attım sabah dediğim gibi herkese atmak zorunda degılız 30 kişi dm atıyo ben herkesın gonlunu yapmak zorunda degılım para bızede lazım herkes bu bılncle takıp edecekse etsın.
Zaten ben hak edene atarım.
Bol sans

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,660
7,227
113
su foruma uye olma sebebım dedım belkı etkınlık vsden bızede pay duser o nıyetle actım parasızken belkı sans gelırde cekılısde falan cıkarız dıye heralde cekılıste cıkmaktan cok konu acıp dağıtım yapmısımdır

SEVEN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,934
2,171
113
Bizde destek verdik kimse kimseye atmak zorunda değil destek vermeyen uyanıklı yapan da ayıp etmiş

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,659
51,465
113
su foruma uye olma sebebım dedım belkı etkınlık vsden bızede pay duser o nıyetle actım parasızken belkı sans gelırde cekılısde falan cıkarız dıye heralde cekılıste cıkmaktan cok konu acıp dağıtım yapmısımdır
Valla etkinlik kazandinmi bilmem ama bana ya 1 tada 2 defa paran nasip okdu kardes tskrler.sen benim kazancima denk gelsen bnde seni bos gecmezdim ama hic denk gelmedin

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,660
7,227
113
valla su sıralar metelıksızım bende acardım olsa bı cekılıste bakalım baska zamana artık ben kaçar bıraz agarıo oynayım D

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Gece ki konuda olan 3 4 dosta ben haklarını attım ödül almayan benden hiç 1 haftada 1k dan fazla dağıtım yaptım yeri geldi vicdan yapıp attım gelen dm vicdanıma dokunuyor vs kimsenin benden 1 lira alıcagı yok kimseye para atmak zorunda degilim attıgım adam gelip yine istiyor yok cigara bilmem ne vs bı kac kısıye attım sabah dediğim gibi herkese atmak zorunda degılız 30 kişi dm atıyo ben herkesın gonlunu yapmak zorunda degılım para bızede lazım herkes bu bılncle takıp edecekse etsın.
Sıkma canini bosver dost.Kimse trip atamaz para atmadin diye

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,659
51,465
113
Alianza baslamis bol ssns gol sesi adik tez zamanda duyariz umarim

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,660
7,227
113
Valla etkinlik kazandinmi bilmem ama bana ya 1 tada 2 defa paran nasip okdu kardes tskrler.sen benim kazancima denk gelsen bnde seni bos gecmezdim ama hic denk gelmedin
kanka senı kastedmedım bak sakın ha yanlıs anlama o nıyetle demedım orn vereyım burda ben çekım paylas yapmam nadırdır 1 hafta once yaptım cektıgımde 500tl ha neyse hemen dm den bıldırım eee 200yaptım çekemıyom abı bı 50 at banane a.. banamı guvenerek oynadın bunun gıbı senle alakası yok zaten dagıtmak ıstemesem basta demem bıle gelırse bıkac ksııyı goruruz dıye o yuzden senı kastedmedım kanka cıdden

Hamsilipasta

HOP HEMŞERİM NEREYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,881
6,833
113
Bol şanslar cok haklısın mıllet böyle ıste ama sen yınede dm at 😀

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,660
7,227
113
kanka sen harbı adamsın bak sunu soleyım bayramda mesaj attın hayırlı bayramlar dıye bunu kımse yapmaz sanal ortam dıye o yuzden sen gercek soyluyorum harbı adamsın

SEVEN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,934
2,171
113
konu basında adam para atcam dememıs dostum kac kere etkınlık yaptın kac kere para dagıttın bu ısler adamı bunaltıyo konuyu tasıma buraya gerılmesın cok yazan oluyo etkınlık yapınca bellı kı canı sıkılmıs cekılıs acar cıkarsın atmaz eyvallah ta konuda basta yazmamıs sonda yazms ona da attım dıyo bı kac kısıye gerek yok oyle bı yazıyonuz kı sınerjıyı sankı sıgortalı ıscıyım hakkımı vermedın gıbı ayıp yani
Güzel kardeşim biz de dağıttık ben bizzat at diye mesaj atmıştım nerdesın knk naptın tarzı atmak isteseydi atardı bende dağıttım burda para adminler bilir demek istediğim destek vermeyenlerde mesaj atınca olmuyor