Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Baikal1 / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.01

Masic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,923
2,390
113
benım anlamadıgım konuyu 30 kısı takıp etse hepsıne mı para atılcak hepsıne 30 1k para guzel ıs ac 10 tane hesap forumda al bı bılgısayar ne calıscan aq gunde 1 roll denk getırsen ayda asgari ucretlıden cok kazanırsın
koseyi boyle donuyon demek ki dost simdi anlasildi

SEVEN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,934
2,171
113
Memlekette herkes çakal olmuş bro temsili degil 😁

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,423
15,464
113
Spor ağır favori dep ilk yarı gol atara 1.55 çok az açmışlar pislik var heralde macta

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Bu deplasmanin orani cok yuksek insallah gol atabilir😂

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,659
51,465
113
kanka senı kastedmedım bak sakın ha yanlıs anlama o nıyetle demedım orn vereyım burda ben çekım paylas yapmam nadırdır 1 hafta once yaptım cektıgımde 500tl ha neyse hemen dm den bıldırım eee 200yaptım çekemıyom abı bı 50 at banane a.. banamı guvenerek oynadın bunun gıbı senle alakası yok zaten dagıtmak ıstemesem basta demem bıle gelırse bıkac ksııyı goruruz dıye o yuzden senı kastedmedım kanka cıdden
Ben ustume alinmadim kardes.ben senden aldim sana donemedim ona uzuldum.gecen kazandim yakin zamanda bana sans parasi atipta suan parasi olmayan bana dm atabilir dedim sen denk gelmemissin.ama denk gelsen temiz 100 atardim sana.neyse baska zamana artik

SEVEN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,934
2,171
113
Baika tanımıyorum ama belli ki iyi adama benziyor konuşmasından anladığım