Parayla ne yapılır dost enflasyon olmuş %66.6 para deil aldığımızOnu bunu bosverde sen ne yaptin parayla anlat hele ben bugun .biraz kafa dagitsaydin @Baikal1
Parayla ne yapılır dost enflasyon olmuş %66.6 para deil aldığımızOnu bunu bosverde sen ne yaptin parayla anlat hele ben bugun .biraz kafa dagitsaydin @Baikal1
koseyi boyle donuyon demek ki dost simdi anlasildibenım anlamadıgım konuyu 30 kısı takıp etse hepsıne mı para atılcak hepsıne 30 1k para guzel ıs ac 10 tane hesap forumda al bı bılgısayar ne calıscan aq gunde 1 roll denk getırsen ayda asgari ucretlıden cok kazanırsın
sırrımı ıfsa ettım dostkoseyi boyle donuyon demek ki dost simdi anlasildi
Ben ustume alinmadim kardes.ben senden aldim sana donemedim ona uzuldum.gecen kazandim yakin zamanda bana sans parasi atipta suan parasi olmayan bana dm atabilir dedim sen denk gelmemissin.ama denk gelsen temiz 100 atardim sana.neyse baska zamana artikkanka senı kastedmedım bak sakın ha yanlıs anlama o nıyetle demedım orn vereyım burda ben çekım paylas yapmam nadırdır 1 hafta once yaptım cektıgımde 500tl ha neyse hemen dm den bıldırım eee 200yaptım çekemıyom abı bı 50 at banane a.. banamı guvenerek oynadın bunun gıbı senle alakası yok zaten dagıtmak ıstemesem basta demem bıle gelırse bıkac ksııyı goruruz dıye o yuzden senı kastedmedım kanka cıdden
Zaten cekim icin beklerken bile deger kaybettiParayla ne yapılır dost enflasyon olmuş %66.6 para deil aldığımız
Pislik arjantinde dönüyor abiSpor ağır favori dep ilk yarı gol atara 1.55 çok az açmışlar pislik var heralde macta
artık yavas yavas alt oynamaya basladım ben bı kaç maç dısında hep alt bıtırıyolar maçları nası olsa ust deyıncede yatıyoz farketmez D:Spor ağır favori dep ilk yarı gol atara 1.55 çok az açmışlar pislik var heralde macta
Enişte seninde klavye azizliklerini buraya dokmuyelım yorum yapamazsın 🤣🤣ıskorpit ablan mı dost anlamadık oyle anlam cıkıyo
ben her seye yorum yaparım enısteEnişte seninde klavye azizliklerini buraya dokmuyelım yorum yapamazsın 🤣🤣
anlasılan parasız kaldımı herkez eskıyaya sarıyo :dben her seye yorum yaparım enıste
İyi oldu şimdi defansa geçer dep saplarev attı
Bunlarda defans diye bisey yokki deli gibi oynuyorlar.genelde cok gollu geciyor maclari bakalim dep kac tane aticakİyi oldu şimdi defansa geçer dep saplar
Eskiya kimanlasılan parasız kaldımı herkez eskıyaya sarıyo :d