- 7,358
- 2,809
- 113
Saol dost Brezilya liginin son haftası azıcık analiz ettim geldi şans@erhanbey22 adam yapıo bu ısı
Saol dost Brezilya liginin son haftası azıcık analiz ettim geldi şans@erhanbey22 adam yapıo bu ısı
Maç sordu dost verdik 3 tane 1 de o koymuş anladığına değil bizim maclar easy won geldi@erhanbey22 adam yapıo bu ısı
wip dıon yanıMaç sordu dost verdik 3 tane 1 de o koymuş anladığına değil bizim maclar easy won geldi
recep geldıyse tamamdır bu kupon won kesın
Hg dostarkadaşlar hepinize merhaba. ben forumda yeniyim. Önceden üye olmuştum ama aktif değildim tc onayımı daha bugün yaptım. dışlamazsanız aranıza dahil olmak istiyorum. Güzel bir ortam var. Şuan etkinlik takip ediyorum çünkü nakit sıkıntım var. kazandığımda etkinlik yaptığımıda görürsünüz inşallah
13-11
Vip grubu kapadik dost grup kurmak yasak forumumuzda çay ocağı açtık lostlar kıraathanesiwip dıon yanı
kardeş hosgeldın foruma burda kımse kımseyı dıslamaz .adam olana durust olana hep kapı acıktır burdaarkadaşlar hepinize merhaba. ben forumda yeniyim. Önceden üye olmuştum ama aktif değildim tc onayımı daha bugün yaptım. dışlamazsanız aranıza dahil olmak istiyorum. Güzel bir ortam var. Şuan etkinlik takip ediyorum çünkü nakit sıkıntım var. kazandığımda etkinlik yaptığımıda görürsünüz inşallah
13-11
hoşbuldukHg dost
Onu atsak fark 7-8 e ucar mola ıyı gelcekHâla 3 lük atamadı clip
arkadaşlar hepinize merhaba. ben forumda yeniyim. Önceden üye olmuştum ama aktif değildim tc onayımı daha bugün yaptım. dışlamazsanız aranıza dahil olmak istiyorum. Güzel bir ortam var. Şuan etkinlik takip ediyorum çünkü nakit sıkıntım var. kazandığımda etkinlik yaptığımıda görürsünüz
H.g dost
şimdi hemen atıyor moladan sonra bilgi geldi kesinmişHâla 3 lük atamadı clip
Aynen şuan çok korkutuyo keşke bulaşmasaydım nbaye çok rahat gelir diyodum ter akıtıyoOnu atsak fark 7-8 e ucar mola ıyı gelcek
Hg dostum rahat ol dislamaz burda seni kimse biz öyle forum degiliz baktin dışlanıyorsun 2 kişi 25 cekilis yapcan ertesi gün herkes kankan 😁 şaka dost şakayı severim ama ciddiyete hayranimarkadaşlar hepinize merhaba. ben forumda yeniyim. Önceden üye olmuştum ama aktif değildim tc onayımı daha bugün yaptım. dışlamazsanız aranıza dahil olmak istiyorum. Güzel bir ortam var. Şuan etkinlik takip ediyorum çünkü nakit sıkıntım var. kazandığımda etkinlik yaptığımıda görürsünüz inşallah
13-11