- 42,795
- 46,471
- 113
tamam uzzaaaaaaa artıkRica esiyorum benle muhattao olma
tamam uzzaaaaaaa artıkRica esiyorum benle muhattao olma
Zevk almaya bakcaz napalımDortmund depte ilk yarı 2- 0 bitti muhtemelen 5 tane atarlar..
Upemecano ve goretzka da iyilesmiş
Mazrou upe kim anthony
Lemar goretzka
Sane musi gnabry
Kane
Kesinlikle dünyanın en iyi kadrosu.
Sezonların en zor maçı
senin için Gs prim vericem bayern macında sırf sen shell daimon uzulmesın die bolsansSakin olun. Şanlı Galatasaray ne yapacağı belli olmaz 🥴
Beni biliyon iskorptcim Avrupada her takımı desteklerim ahlâk dışı bir sukese konuşurumsenin için Gs prim vericem bayern macında sırf sen shell daimon uzulmesın die bolsans
bilirim koftecim Moruk sukesle konusmaya gerek yokBeni biliyon iskorptcim Avrupada her takımı desteklerim ahlâk dışı bir sukese konuşurum
acıkla Dost bılmıyenler vardırGS takım falan değil benim görüşüm, sebeplerini açıklayabilirim..
Bol bol maçlarını izleyip, onların oyununu oynamak lazım, Deli danalar gibi saldırmak ya da kaleye otobüs çekmek bir şey ifade etmez, düşmanın silahıyla silahlanmak gerekir, tabi bu şu zamanda fazla fark yemememizi sağlar çünkü ne anlayış, ne idrak, ne kondüsyon, ne futbol kültürü vsvsvsvsv bakımından onlar kadar gelismedik, San Marino ve aramızdaki fark bizim onlarla aramızdaki fark kadar.Biz futbola bir endüstri gözüyle bakmalıyız ama bizdeki salt fanatizm.San ve sereften söz ederken adamlar bize sahada gerekli cevabı zaten veriyor, altyapıya verilen değer örneğin onlarla karşılaştırılabilir mi ? Diyeceğim o ki , daha coook fırın ekmek yememiz lazım, maalesef onların Ligi'nde değiliz...Dortmund depte ilk yarı 2- 0 bitti muhtemelen 5 tane atarlar..
Upemecano ve goretzka da iyilesmiş
Mazrou upe kim anthony
Lemar goretzka
Sane musi gnabry
Kane
Kesinlikle dünyanın en iyi kadrosu.
Sezonların en zor maçı
Bende sebebini söylemeden seni pıçaklayabilirim 🗡GS takım falan değil benim görüşüm, sebeplerini açıklayabilirim..
Öncelikle Kopenhag maçı, kırmızı kart görmeseydi kope 3 u atardı.acıkla Dost bılmıyenler vardır
tesekurlerÖncelikle Kopenhag maçı, kırmızı kart görmeseydi kope 3 u atardı.
M.united maçı: United en kötü zamanı yalnız yine 10 kişi kaldığı için kaybetti..
Bayern maçı: Bayern Münih 6 vitesli araba ise, 2. Vitesten yukarı cikmadan maç kazandı.(Bayernin kazanması normal bu arada)
Lig maçları: Aşırı şaibe dönüyor. GS li de farkında yalnız holiganizm işte bişey diyemem.. Yani GS Cl de bir daha Mac kazanamaz
burda birtane rahatsız arkadas var o kabul etmez at gozulugu taktıgı ıcın senın msjınada buyuk ıhtımal gulerÖncelikle Kopenhag maçı, kırmızı kart görmeseydi kope 3 u atardı.
M.united maçı: United en kötü zamanı yalnız yine 10 kişi kaldığı için kaybetti..
Bayern maçı: Bayern Münih 6 vitesli araba ise, 2. Vitesten yukarı cikmadan maç kazandı.(Bayernin kazanması normal bu arada)
Lig maçları: Aşırı şaibe dönüyor. GS li de farkında yalnız holiganizm işte bişey diyemem.. Yani GS Cl de bir daha Mac kazanamaz
Kanka görüş bu, katılmayan katılmayabilir yani.burda birtane rahatsız arkadas var o kabul etmez at gozulugu taktıgı ıcın senın msjınada buyuk ıhtımal guler
Ya tamamen boş konuşuyorsun muhtemelen fenerlisinÖncelikle Kopenhag maçı, kırmızı kart görmeseydi kope 3 u atardı.