@Dexter şöyle gel dostumAynasizlar burayida basmasin
@Dexter şöyle gel dostumAynasizlar burayida basmasin
Birazdan gelir bizim adamlar nerde bonus diye@Dexter şöyle gel dostum
Biz o konuda muhabbet etmesek o konu kaybolur kimsenin haberi olmazdıBirazdan gelir bizim adamlar nerde bonus diye
5 harfli o kelimeyi kullanma!!!Birazdan gelir bizim adamlar nerde bonus diye
Daha dogru bisey duymadim 100de100 haklisinBiz o konuda muhabbet etmesek o konu kaybolur kimsenin haberi olmazdı
Buna cok güldüm5 harfli o kelimeyi kullanma!!!
A.s reis
Evinde duranlar, kurallara harfi harfine uyanlar, özgürlüğünden fedakarlık eden insanlar enayi mi ? Kural varsa zorunlu haller dışında herkes için geçerli. İyi yapıyorsunuzİnsanin cani sıkiliyo evde . Bende sıkıntıdan günah kasıyorum biraz. Sokağa çıkanları polise ihbar ediyorum . Devletin kasasina para girsin biraz
Ahahshsh olum yapma şöyle şeyler bi an canlandı gözümde. Bir yandan sen bir yandan ben sövüyoruz ama nasıl sövüyoruzBonus için deliriyor millet bak şimdi bu konuda üstlerde durursa biri gelir beyler adamın parası yok morali bozuk siz burda muhabbetindesiniz ayıp der kaçar
Herkes çok düzgün her şeyi amacına uygun kullanıyor gelip bize laf ediyorlar vallahi cok ayar oluyorumAhahshsh olum yapma şöyle şeyler bi an canlandı gözümde. Bir yandan sen bir yandan ben sövüyoruz ama nasıl sövüyoruz
Beyler adamın parası yok bayram günü morali bozuk ayıptırAhahshsh olum yapma şöyle şeyler bi an canlandı gözümde. Bir yandan sen bir yandan ben sövüyoruz ama nasıl sövüyoruz
Olsa a.... koyardık orasi ayrıAma şöyle bi 500tl olsa bi bj oynasak efsane olurdu