- 1,120
- 300
- 83
GeldiBeyler adamın parası yok bayram günü morali bozuk ayıptır
GeldiBeyler adamın parası yok bayram günü morali bozuk ayıptır
Aga sakayla karışık arada kayniyomussunBeyler adamın parası yok bayram günü morali bozuk ayıptır
ubasol bizden trol değil sıkıntı yok fake hesapla yazsan giydirirdim amaBeyler adamın parası yok bayram günü morali bozuk ayıptır
Aman dikkat kolla popoyu dostumOlum az kalsın araya kayniyorduk he durduk yere
Aman dikkat kolla popoyu dostum
Kral hareket eyv dostum sen oyna keyfini çıkara çıkara ez parayıSu venedikbet kuponunda son mac köln kaldo yenerse kasa 120tl oluyor. 300 yaparsak bölelim 3e hepimiz ayni masada bj oynayalim @oridevo @erhanbey22
Valla yasak falan hikaye bizim evde 24 kisi kar sosyal mesafeye tecavz ettiler resmenEvinde duranlar, kurallara harfi harfine uyanlar, özgürlüğünden fedakarlık eden insanlar enayi mi ? Kural varsa zorunlu haller dışında herkes için geçerli. İyi yapıyorsunuz
Yatırımları durdurmuslar heralde 1 saattir paralar gelmiyomus yalan olursa şaşırmamSu venedikbet kuponunda son mac köln kaldo yenerse kasa 120tl oluyor. 300 yaparsak bölelim 3e hepimiz ayni masada bj oynayalim @oridevo @erhanbey22
Bende izliyim mi abeSu venedikbet kuponunda son mac köln kaldo yenerse kasa 120tl oluyor. 300 yaparsak bölelim 3e hepimiz ayni masada bj oynayalim @oridevo @erhanbey22
Nasıl bir ev aga o asiret mi öğrenci evi miValla yasak falan hikaye bizim evde 24 kisi kar sosyal mesafeye tecavz ettiler resmen
Bi 300 yapalimda kanka onu sonra düsünürüzYatırımları durdurmuslar heralde 1 saattir paralar gelmiyomus yalan olursa şaşırmam
Yani sende haklısın bro maçları söyle takip edelim aradaBi 300 yapalimda kanka onu sonra düsünürüz
Teyzemgil dayımgil amcamgil halamgil var jetgiller de heran gelebilirNasıl bir ev aga o asiret mi öğrenci evi mi
Kutahya neresindesinBeyler bu arada bana yasak yok kutahya da olup canı birşey varsa getirebilirim
Merkez kankaKutahya neresindesin