- 5,071
- 3,231
- 113
Beyler site ödüyor multi açtım hepsini odediler hakketen helal olsun siteye
Hangi yöntemle çektin payfix uzun zamandır gelen yokBeyler site ödüyor multi açtım hepsini odediler hakketen helal olsun siteye
yontem nebeyler geldi benim multi değil 3 saat sürdü
havale ılemı cektın hebsınıBeyler site ödüyor multi açtım hepsini odediler hakketen helal olsun siteye
Yav sokcam böyle ise nerde kazaniyonuz la ben neden kaybediyorum hep bugünde meteliksizimÇekim verdim geleceğinden hiç ümidim yok ama.
Payfix ortalama her biri 45 dakikasürdühavale ılemı cektın hebsını
payfixyontem ne
Multi açtım derken ?Beyler site ödüyor multi açtım hepsini odediler hakketen helal olsun siteye
Aga şans kendi param olsun hayatta yapamıyorum ama deneme bonusu olunca 5 10 bin yapıp 500 1000 çektiğim oldu onları da tekrar yatırıp kaybediyoruz zaten gelecek mi para orası da meçhul zaten gelse de avans hesabı bir de kredi kartına kesecek direkYav sokcam böyle ise nerde kazaniyonuz la ben neden kaybediyorum hep bugünde meteliksizim
Ben deneme bonusuda kendi param la oynasamda kaybediyorum intihar boyutundayim kumarı bıraktım diyorum maaş günü geliyor bir bakmışım yine tüm maaşı basmisimAga şans kendi param olsun hayatta yapamıyorum ama deneme bonusu olunca 5 10 bin yapıp 500 1000 çektiğim oldu onları da tekrar yatırıp kaybediyoruz zaten gelecek mi para orası da meçhul zaten gelse de avans hesabı bir de kredi kartına kesecek direk
4 ay önce ki benim halimsin şuan ben işi falan bıraktım aileme her şeyi anlattım onlar destek oluyor borçlara yedam da tedavi görüyorum spora falan başladım yine bırakamadım deneme bonuslarından kodlardan zevkimi almaya çalışıyorum.Ben deneme bonusuda kendi param la oynasamda kaybediyorum intihar boyutundayim kumarı bıraktım diyorum maaş günü geliyor bir bakmışım yine tüm maaşı basmisim
Senin Allah belanı versin senin yüzünden bize ödeme yapmıyorlar ac gözlü siteye soylicem seniBeyler site ödüyor multi açtım hepsini odediler hakketen helal olsun siteye
kaç dk da odedı havaleHavale cekim daha seri