Ben dün 5gece 5 multiden çektik 30 dk surdukaç dk da odedı havale
Ben dün 5gece 5 multiden çektik 30 dk surdukaç dk da odedı havale
tc sallamamıBen dün 5gece 5 multiden çektik 30 dk surdu
Multiden kastın ne ?Ben dün 5gece 5 multiden çektik 30 dk surdu
Hyr Türkiye’de senın adını kullanan kim varsa gerçek bilgilerle çıkan dataMultiden kastın ne ?
Sahte TC ile aynı isim soy isim ile üye olmak mi
Yoksa farklı TC ile tanıdıklara üye olmak mi.
Hiç bir site mal değil..TC onay yapıp ödeme yapar .Yani TC sallama girip isim soy isim sallama filan olmaz
data ohoo onlar oder tabıkıHyr Türkiye’de senın adını kullanan kim varsa gerçek bilgilerle çıkan data
çekimi nasıl yaptım payfix vs isim farklıyaHyr Türkiye’de senın adını kullanan kim varsa gerçek bilgilerle çıkan data
Bu işi yapanlar ziki tutar uzun vadade.. Büyük bir çalışma var bu izinsiz data olayında..Zaten PC ye kuruluyor ip adresin kabak gibi ortada ...Dikkat edin içerden çıkamazsınız polis yakalarsa.Hyr Türkiye’de senın adını kullanan kim varsa gerçek bilgilerle çıkan data
PC’ye kurulan birşey yok reis seni kandırmışlar VPN’le hallediliyor bu olayBu işi yapanlar ziki tutar uzun vadade.. Büyük bir çalışma var bu izinsiz data olayında..Zaten PC ye kuruluyor ip adresin kabak gibi ortada ...Dikkat edin içerden çıkamazsınız polis yakalarsa.
Senle aynı isim olması lazim o TC ninFarklı tc ile işlem yaptim yemedi sildiler bakiyeyi
hahahFarklı tc ile işlem yaptim yemedi sildiler bakiyeyi
VPN ne işe yarar bulunmaz mi olunuyorPC’ye kurulan birşey yok reis seni kandırmışlar VPN’le hallediliyor bu olay
bende bulamadım kankaSitede çekim durumu nereden gözüküyor sadece işlem geçmişi var islemdemi onay aldimi hiçbir şey gözükmüyor
VPN ne işe yarar bulunmaz mi olunuyor
program PC ye kuruluyor.youtube da var zaten..seni kandırmışlar