- 4,251
- 4,313
- 113
0-11 biter bence15 etkinliğe katıldık 0-2 0-3 0-4 1-2 1-3 1-4 yaydık bakalım ne olacak
0-11 biter bence15 etkinliğe katıldık 0-2 0-3 0-4 1-2 1-3 1-4 yaydık bakalım ne olacak
Beş olmasında dost dörde razıyız0-11 biter bence
Utanmaz herif🤣🤣 o kadar 15 tane tahmin yapmışsın şanlı beşıktaşın lehine skor hiç yok. Seni şiddetle kınıyorum.Beş olmasında dost dörde razıyız
halamın şeyleri olsa amcam olurdu gibi bi misal kanka buDortmund'u yendin, gittin Ajax'a yenildin sıkıntı yok. İçerde Sporting'i yendin. Gittin Sporting'e yine yendin 9 yaptın. İçerde Ajax'la berabere kaldın. 10 puan etti değil mi? Dortmund, Beşiktaş'ı yendi. Hiç sıkıntı yok. 10 puana çıkarsın bu gruptan. En kötü ikinci olursun. Hatta İçerde Ajax'ı da yenersen 12 olursun.
Sinan engin şampiyonlar ligi puan hesaplama yaz youtube a🤣🤣🤣🤣halamın şeyleri olsa amcam olurdu gibi bi misal kanka bu
Beraberlik bile vermedim dost ne beşiktaşıUtanmaz herif🤣🤣 o kadar 15 tane tahmin yapmışsın şanlı beşıktaşın lehine skor hiç yok. Seni şiddetle kınıyorum.
FENEBAHÇEME sakin mağlubiyet skorları verme yarın amaBeraberlik bile vermedim dost ne beşiktaşı
6 senedir beşiktaşta çalişiyorum buda dipnotFENEBAHÇEME sakin mağlubiyet skorları verme yarın ama
İçerde ki gerginliği, camiayı kimin karıştırdığı şimdi belli oluyor. Çık istifa et !6 senedir beşiktaşta çalişiyorum buda dipnot
Kulupte değil dost ilçe olarak dedik nba hazırlan bırak şimdi ajaxı besıktasıİçerde ki gerginliği, camiayı kimin karıştırdığı şimdi belli oluyor. Çık istifa et !
Kesinlikle katılıyorum sanaa tahminlerimiz çok yakın birbirine. Ben 0-11 diyorumbeşiktaşın golü var hatta puan veya puanlar alırsa bile sürpriz olmayacak benim için
haha komik çocuk ne kadar sempatiksinKesinlikle katılıyorum sanaa tahminlerimiz çok yakın birbirine. Ben 0-11 diyorum
Dün yine buldum nba. Ama paylaşmadım 🤣🤣Kulupte değil dost ilçe olarak dedik nba hazırlan bırak şimdi ajaxı besıktası
15 dk içinde tüm yorumlarınızı revize edin alayınıza gider yoksa