- 1,172
- 1,556
- 113
Bol sanslar baskan basarili olman dilegiyle
Saglam saglamLa bu arada ben tumbette oynamam hiç oduyormu bu site adam promosyonu kullanmasından al dedi de problem yaşamayız değil mi ?
O eskindendi dost şimdi pazartesi açılıyor bir hafta kalıyor hangi gün istersen o gün kullanıyorsunBugün pazar
Butra varken bana kafa sallamak düşer puhahahah 🤣🤣Ciddi söylüyorum ya gençler @butragueno @tekalali6767 gözünüz bültende olsun maç kovalayin
Gelsinde oyle bakalim daGelecek bunlar dost oradami kalacak hicmi umut yok la
Ne alaka la ben hic anlamiyom puahhahButra varken bana kafa sallamak düşer puhahahah 🤣🤣
Kanka yeme bizi arka planda yarım sayıdan kaçan kuponlar görüyorum puhahahNe alaka la ben hic anlamiyom puahhah
Şöyle bi sponsor biz bulamadik yaaa 😁😁😁 ne güzel sponsorlarîn varmış senin kanka😁Gizli sponsor... Eşliğinde
Çevrim bitince iyi bir yerde olursak bakarız gereğine herkesee bol sans
Sorma hayranlarımiz çok dostŞöyle bi sponsor biz bulamadik yaaa 😁😁😁 ne güzel sponsorlarîn varmış senin kanka😁
Bol şans dostBeyler ilk kuponlar bunlar
Aynı maca 800 *1.47 ilk yarı korner 4.5 üst
Maç toplam 1.5 üst gol 1000*1.50
Tabiki hayır dostBol şans dost takibe gerek var mı 🤪
Yokla benim nba konusuna attimya o kupon yatti iste 1 sayidanKanka yeme bizi arka planda yarım sayıdan kaçan kuponlar görüyorum puhahah
Forumda bir şanssızlık var ciddenYokla benim nba konusuna attimya o kupon yatti iste 1 sayidan
Oynadığın çoğu siteden sağlamdır🤣🤣La bu arada ben tumbette oynamam hiç oduyormu bu site adam promosyonu kullanmasından al dedi de problem yaşamayız değil mi ?