- 17,064
- 8,187
- 113
Kalan 1 korner
4 laLayn şaka bı yana maç bitti korner yok gol yok
Sen bir müddet arkada oyna dostYokla benim nba konusuna attimya o kupon yatti iste 1 sayidan
Benim yazmamı bekliyormuş
Yok la 2 gundur nba de 3 kupon yaptim 3 lu hepsi tekten yatti bir 2.5k lazim ondan oluyor asla erisemiyoz puahhaForumda bir şanssızlık var cidden
O değilde aga senin nickini eski forumda her gördüğümde federer diye okuyordum 🤣🤣🤣Sorma hayranlarımiz çok dost
Keşke15 dakikada bir gol korner alırsak ikinci yarıda bir gol hoppp wonlariz
O lazım ya anasını satayım hep ondan aynen vallahi ondan hedef olunca olmuyor 🤣Yok la 2 gundur nba de 3 kupon yaptim 3 lu hepsi tekten yatti bir 2.5k lazim ondan oluyor asla erisemiyoz puahha
Hala varmı oradaO değilde aga senin nickini eski forumda her gördüğümde federer diye okuyordum 🤣🤣🤣
Bak ya adamlar sinerji vereceklerine ne kadar negatif enerji varsa saldılar kupon takip etme zevki bile kalmadıO lazım ya anasını satayım hep ondan aynen vallahi ondan hedef olunca olmuyor 🤣
Haydi gol gol gol haydi kornerrrBak ya adamlar sinerji vereceklerine ne kadar negatif enerji varsa saldılar kupon takip etme zevki bile kalmadı
He ya keyfine oynasam aciliyet olmasa 5 defa cikmistik o kasalara zor degiil de iste .. 200 liran olsun tmm ama yok sans bu ara fena gitti bakalim neyse diyelimO lazım ya anasını satayım hep ondan aynen vallahi ondan hedef olunca olmuyor 🤣
Konu kilit dost won hedefe ulasildiBak ya adamlar sinerji vereceklerine ne kadar negatif enerji varsa saldılar kupon takip etme zevki bile kalmadı