- 27,716
- 25,474
- 113
Kornerden aldık ya dostbenfica gelecek seyret
Kornerden aldık ya dostbenfica gelecek seyret
Neden olmasınOlur mu
Tebrikler dostum şeytanın bacağını kirmissin 🖐Ne ypsak ya bir iki adım daha mi yapsak
İyi olurNeden olmasın
+12 gelecek diyorumKornerden aldık ya dost
Olmaz adam zaten sıkıntıda iyi ak keyfine elindeki paradan olsunOlur mu
Lan sus kendi cebinden rol açtığın yok milletin cebiyle plan yapıyorsun gece gece banlatma beni yineİyi olur
Sakin reis..Lan sus kendi cebinden rol açtığın yok milletin cebiyle plan yapıyorsun gece gece banlatma beni yine
Lanli lunlu konuşma lanLan sus kendi cebinden rol açtığın yok milletin cebiyle plan yapıyorsun gece gece banlatma beni yine
Ne keyfi dostum dağıtacağı para ile yapsın dedim gelirse kendine de faydası olur diye dedim zaten dağıtacak sonuçta belli miktarOlmaz adam zaten sıkıntıda iyi ak keyfine elindeki paradan olsun
Napiyon hg gardasim..@Beşiktaş naptın burda reis 57 sayfa olmuş koydun mu
Anlamıyor kiNe keyfi dostum dağıtacağı para ile yapsın dedim gelirse kendine de faydası olur diye dedim zaten dağıtacak sonuçta belli miktar
Hakan hadi kardeş hadi uzatmaLanli lunlu konuşma lan
Senle problemi vardır belki yada stresli şu an alınmalık anlamalık bişey yokAnlamıyor ki
Ben mi uzatıyorumHakan hadi kardeş hadi uzatma
Uzatmayın bence deBen mi uzatıyorum
Benim dediğimde olumsuz bir şey gördün müSenle problemi vardır belki yada stresli şu an alınmalık anlamalık bişey yok
Vallahi paratoner gibi çekiyor beniNe keyfi dostum dağıtacağı para ile yapsın dedim gelirse kendine de faydası olur diye dedim zaten dağıtacak sonuçta belli miktar