- 10,670
- 7,618
- 113
Uzatmayalım dostlar son 47 saat kala kalp kirilmadan bı girek şu yeni yıla..bide öyle deniyek
Yeni yılımı var isa abi ben dedim ki ödül aldım hakkımdan cayıyorum adam zaten sıkıntı içinde plan proje yapıyor.Uzatmayalım dostlar son 47 saat kala kalp kirilmadan bı girek şu yeni yıla..bide öyle deniyek
Adam tanıdığı ve zor durumda diyor tamam de geçBenim dediğimde olumsuz bir şey gördün mü
Zonguldakta mısınYeni yılımı var isa abi ben dedim ki ödül aldım hakkımdan cayıyorum adam zaten sıkıntı içinde plan proje yapıyor.
Yo ondan değil kendi bulaşıyor ben onunla ilgili Bir şey de demedimAdam tanıdığı ve zor durumda diyor tamam de geç
Hakan sus la harbi sus seni görmeye tahammül edemiyorum sen düşün o derece yamyam haldesin.Yo ondan değil kendi bulaşıyor ben onunla ilgili Bir şey de demedim
Anlamadığım benim olduğum her yerde sende varsın ne bu tantanaHakan sus la harbi sus seni görmeye tahammül edemiyorum sen düşün o derece yamyam haldesin.
Kardeş uzatma ban yemek istemiyorumAnlamadığım benim olduğum her yerde sende varsın ne bu tantana
@tekalali6767 kadar konu açan biri mi var sen hiç konu açtın mı dağıtım yaptın mıAnlamadığım benim olduğum her yerde sende varsın ne bu tantana
Çok vuramadik İsa abi yıl saygılarNapiyon hg gardasim..
Bu alemde vurucu çok varmış )
Bide tokmakci nick'li vardı..tokmağı mi kirildi artık yok..
En seksi nick sende bu sene
Açmadim@tekalali6767 kadar konu açan biri mi var sen hiç konu açtın mı dağıtım yaptın mı
DddÇok vuramadik İsa abi yıl saygılar
45 yaşta genç sayılıe abiDdd
Yaşın genç çok vurursun daha,,sağlık yerinde olsun yeterki