- 7,894
- 2,996
- 113
Seviyon Arapları kanka🤣Araplar candır dost hard seviyorlar
Seviyon Arapları kanka🤣Araplar candır dost hard seviyorlar
Tanış dsot İsa abi muhterem abilerimizdendir sen dul İsaTanışalım dost senin bu enerjikliğin beni bitiriyor ahahah
Memo çak bir rolling 😅Savciya selâm,araplara devam
Kuponu bozup dedeye gitti🤣Ben geliyorum birazdan kupin wonlamadan gelirim az bir ısim.var kupon size emanet
Kadınlarına hastayım dost erkekleri beni seviyorSeviyon Arapları kanka🤣
Saygılar bizden o haldeTanış dsot İsa abi muhterem abilerimizdendir sen dul İsa
Cin gibi bu adam )) yeni hatunda çok egzotik bu arada...Çaya ilaç atmiyon dimi
Bak yaa😂😂😂Kuponu bozup dedeye gitti🤣
Yok dost sigaram yok durumlar sıkıntı bu ara slota girmemKuponu bozup dedeye gitti🤣
Serdar abicigine söyle, kendisi sürekli rol açar 😄Memo çak bir rolling 😅
Adımız çıkmış dokuza inmez sekize dost essegik aklına karpuz kabuğu sokuyorBak yaa😂😂😂
Konuyu kapat la bitti gitti sen maskeyi hatırla bence 😁Serdar abicigine söyle, kendisi sürekli rol açar 😄
Hoşgeldin hemserim saygılar teşekkürlerbol sanslar baskan
Sağolasın dost hoşgeldin..bol sanslar baskan
Bulamiorum bu hatunu ya,tek bilgi penti reklam yüzüydu eskidenCin gibi bu adam )) yeni hatunda çok egzotik bu arada...
Nuri Alço kadar olamadık bı turlu )
İyi o vakit ilk sırada yerini aldım..sağol..Tanışalım dost senin bu enerjikliğin beni bitiriyor ahahah
😂😂😂 Ahh ahhhAdımız çıkmış dokuza inmez sekize dost essegik aklına karpuz kabuğu sokuyor
Kanka işte durup dururken satasiolar,bu sefer cevap atmadim gider ayak saglam giydirmeyelim,kimsenin günahını almayalim diye 😄 ,yasiyor mu maskeKonuyu kapat la bitti gitti sen maskeyi hatırla bence 😁