- 17,064
- 8,187
- 113
Sanmam la o uçmuştur çoktanKanka işte durup dururken satasiolar,bu sefer cevap atmadim gider ayak saglam giydirmeyelim,kimsenin günahını almayalim diye 😄 ,yasiyor mu maske
Sanmam la o uçmuştur çoktanKanka işte durup dururken satasiolar,bu sefer cevap atmadim gider ayak saglam giydirmeyelim,kimsenin günahını almayalim diye 😄 ,yasiyor mu maske
Mutlu sona ramak adım 🔥🔥🔥Bunuda koydukmu son bir adım kalır
İş görüşmesi nasıl geçtiBunuda koydukmu son bir adım kalır
Herkes forumu sahibi sanıyor demin de gördün işte,sokakta yüzüne sicmayacagin adamlar burada sana artistlik yapıyor işte,yok öyle böyle eskiyim filan 😄 , neyse ne halleri varsa görsünler,sende Mart filan diyordun umarım sende kurtulursunSanmam la o uçmuştur çoktan
bol şanslarHedef 1250 dostlar herkese bol şans @Fkayatuzu dostun sponsorluğunda
Ortada maç,ama gelecek gardasim benceBunuda koydukmu son bir adım kalır
Mart 1 son duranı öpsünlerHerkes forumu sahibi sanıyor demin de gördün işte,sokakta yüzüne sicmayacagin adamlar burada sana artistlik yapıyor işte,yok öyle böyle eskiyim filan 😄 , neyse ne halleri varsa görsünler,sende Mart filan diyordun umarım sende kurtulursun
Gidemedim ki dost yol parası yok durumlar herbi sıkıntı bende ya bakmayın guldugume ayın birini getirebilsek kazasız belasızİş görüşmesi nasıl geçti
Hisgeldin dostbol şanslar
Gelsin abi ya çok ihtiyaç var valla bildiğin gibi değilOrtada maç,ama gelecek gardasim bence
Sende durumlar nasıl dost iyisin değil mi ?bol şanslar
2 2 oldu arapGelsin abi ya çok ihtiyaç var valla bildiğin gibi değil
İki trip lazim acilen2 2 oldu arap