- 21,001
- 8,402
- 113
Bol şanslar
Bol şanslar
1kisiye 200 birim az
Yap gel
Ne kadar ekmek o kadar köfte porsuk kardeş. Kasa 95 , 950 olsa dediğin doğru1kisiye 200 birim az
Bol şansın olsun
Tamam 100 ü 2000 yap 200 senin gerisini dagitcan 😄Niye sitelerde öyle deneme bonusu veriyo, 100 u 2000 yap 200 cek işte
Ahahaah bol sans olsun broo ben takılıyorum sanaNe kadar ekmek o kadar köfte porsuk kardeş. Kasa 95 , 950 olsa dediğin doğru
Al işte son adim rollingi takip edip 3 kisi 100 kazammak varken 3 adim bekleyip listeye girsek rolll basarili olsa bile ekmek yok 😀 konu iyice sapti 😀
Ahahahahah komedi filmi çıkar bu 3 sayfadanTamam 100 ü 2000 yap 200 senin gerisini dagitcan 😄
Biliyorum dost . Nerelerdeydin yine kobra mı tokatlıyordun 🤣🤣Ahahaah bol sans olsun broo ben takılıyorum sana
Adım 1
2 maç yaptım
D m baksana
Dm baksanaBiliyorum dost . Nerelerdeydin yine kobra mı tokatlıyordun 🤣🤣
Ormanda düğün vardı bizim yeğene haşim aşiretin kızını aldık mevzu çıktı ormanların kralı olarak hallettim geldimBiliyorum dost . Nerelerdeydin yine kobra mı tokatlıyordun 🤣🤣
Manyaklar kurul toplantısına hoşgeldiniz nasılsınizGece gece tüm manyaklar toplandı yine . Allah sonumuzu hayır etsin
@AnosValous komedi filmine dahil olmaya evet dediii100 tl de @AnosValous atıldı oda şimdi başlayacak
2025 te olabilir dost 😀😅Ver mi roll bekleyen 100₺ ile 16 adım falan hedefliyorum kısmetse sabaha bitiririz
16 az gel onu 20 yapakVer mi roll bekleyen 100₺ ile 16 adım falan hedefliyorum kısmetse sabaha bitiririz
Gel gel Hadise buradan aldı 5 TL borcu kaldıVer mi roll bekleyen 100₺ ile 16 adım falan hedefliyorum kısmetse sabaha bitiririz