- 7,354
- 3,119
- 113
Kral sen niye böylesin adamın attığı 500 ü 850 yaptım 500 ü geri iade ettim 3 ümüze 100 er kaldı ben daha napim harbi dellenecem haaaVer mi roll bekleyen 100₺ ile 16 adım falan hedefliyorum kısmetse sabaha bitiririz
Kral sen niye böylesin adamın attığı 500 ü 850 yaptım 500 ü geri iade ettim 3 ümüze 100 er kaldı ben daha napim harbi dellenecem haaaVer mi roll bekleyen 100₺ ile 16 adım falan hedefliyorum kısmetse sabaha bitiririz
Sarı Binalik bir vakaaaaKral sen niye böylesin adamın attığı 500 ü 850 yaptım 500 ü geri iade ettim 3 ümüze 100 er kaldı ben daha napim harbi dellenecem haaa
Reis gergin ya 😅Tek adım yapacağım başarılı olursa 100₺ devir yapacam birine o devam etsin. Sırf sigara parası çıksın diye aldım
Hadi hadi bekliyorum ilk siradayim seni hep destekledimTek adım yapacağım başarılı olursa 100₺ devir yapacam birine o devam etsin. Sırf sigara parası çıksın diye aldım
Aga 3 adim yap 3 kisi 100 ver gidek biktik 😃Ver mi roll bekleyen 100₺ ile 16 adım falan hedefliyorum kısmetse sabaha bitiririz
Bana devret kral hgggTek adım yapacağım başarılı olursa 100₺ devir yapacam birine o devam etsin. Sırf sigara parası çıksın diye aldım
Kes maymun kardeş burada bosami bekledik bizBana devret kral hggg
Biz diger konuda kavfa ede ede geldik sirayi bozma 😀Kes maymun kardeş burada bosami bekledik biz
O konudan devam ed burası yeni konu broo hayirdir bahçeden gördün bahçıvan mi sandinBiz diger konuda kavfa ede ede geldik sirayi bozma 😀
Dellen laKral sen niye böylesin adamın attığı 500 ü 850 yaptım 500 ü geri iade ettim 3 ümüze 100 er kaldı ben daha napim harbi dellenecem haaa
@besiktaslitl gordun mu yebi gelenler bagdakini kovmaya calisiyor bunu anlatmak istedik işte 😀O konudan devam ed burası yeni konu broo hayirdir bahçeden gördün bahçıvan mi sandin
Bol sansUmarım yatmayiz Ekli dosyayı görüntüle 603622
bol şans ihtiyar
bol şansUmarım yatmayiz Ekli dosyayı görüntüle 603622
Bol şanslarUmarım yatmayiz Ekli dosyayı görüntüle 603622
Ya sen bi dur muro beynim durdu zaten neyse yanlış yaptım 350 tekte kendim oynucaktım aslan payı alıp kaçacaktım kardeş payı yaptık kardeş kavgası çıktı 😀😀Dellen la