- 90
- 15
- 8
Ulan banada gelmiyo SMS dalgami geciyorlar
Hesap onayı Bekliyoruz kardeşim siz böyle yaparsanız kullanıcıyı itersiniz kullanıcı adım Tunca54 lütfen ilgilenineklenmiş görünüyor
Sms gelse bile nereye gireceğiz hesap onayı bekleniyor diyorSMS aktivasyonu bekleniyor lütfen operatörünüz ile görüşünüz manual onaylanma yapılamıyor
Sms gelse nereye gircez kralSMS aktivasyonu bekleniyor lütfen operatörünüz ile görüşünüz manual onaylanma yapılamıyor
PROMOSYONLAR BÖLÜMÜNE GİDİP BONUSUNUZU ALABİLİRSİNİZaltay46 ses yok daha
Yasin6741 bakar mısınızPROMOSYONLAR BÖLÜMÜNE GİDİP BONUSUNUZU ALABİLİRSİNİZ
Hesap onayı manual yapılamıyor malesef operatörünüz ile görüşebilirsiniz@Betbaba Destek Hesap Onayı yazıyoruz bilerekmi okumuyorsun reis
Kullanıco samet010 sms doğrulamasını yapalı seneler oldu hala eklenmedi ekler misiniz rica etsemSMS aktivasyonu bekleniyor lütfen operatörünüz ile görüşünüz manual onaylanma yapılamıyor
Hocam hesaba giremiyoruz ki hesap onayı bekleniyor yazıyor sms gelse bile kodu nereye gireceğiz. Bu konuyu sitenin ne kadar rezil olduğunu ispatlamak için mi açtınız yardımcı olsanaPROMOSYONLAR BÖLÜMÜNE GİDİP BONUSUNUZU ALABİLİRSİNİZ
Kızmısın sen dicektimAy sinir bastı yeminle ya
eklenmiş görünüyorKullanıco samet010 sms doğrulamasını yapalı seneler oldu hala eklenmedi ekler misiniz rica etsem
Valla çıldırıyorum bende boşuna üye oldukHocam hesaba giremiyoruz ki hesap onayı bekleniyor yazıyor sms gelse bile kodu nereye gireceğiz. Bu konuyu sitenin ne kadar rezil olduğunu ispatlamak için mi açtınız yardımcı olsana
Kanka dur zaten ortalık karışık kslsskmddkKızmısın sen dicektim
Kullanıcı adı Yasin6741eklenmiş görünüyor
Kardeşim bunun neyini operatörle görüşecemHesap onayı manual yapılamıyor malesef operatörünüz ile görüşebilirsiniz
gelen kodu nereye gircez kardeş hesap onayı bekleniyor diyo dalgamı geçiyonHesap onayı manual yapılamıyor malesef operatörünüz ile görüşebilirsiniz