- 4,552
- 2,106
- 113
@Shellac bu desteğin siteden haberi yok şuna bişey söyle dalga geçer gibi operatör ile görüş diyor. Sms girme alanı yok kod gelse nereye gireceğiz.
Şimdi eklendi tşklereklenmiş görünüyor
aynı sekil operatöre ne dicen slkdailşdKardeşim bunun neyini operatörle görüşecem
anlamıyor kiHocam hesaba giremiyoruz ki hesap onayı bekleniyor yazıyor sms gelse bile kodu nereye gireceğiz. Bu konuyu sitenin ne kadar rezil olduğunu ispatlamak için mi açtınız yardımcı olsana
Durali bi durÇekim için teşekkürler @Betbaba Destek
kullanıcı adı katestroy ekler misinizeklenmiş görünüyor
Forum adminine şikayet ettim dur bakalım. Siteye bak ya üye ettiriyor sonra dalga geçiyor hele yukarda yazmış alan aldı çeken çekti operatörünle görüş falan hayırdır buna bu gücü kim veriyorValla çıldırıyorum bende boşuna üye olduk
üyeliğiniz farklı link üzerinden olmuş promosyonu göremezsiniz@Betbaba Destek Sms aktif herşey aktif promosyonlarda görünmüyor bakın. Kullanıcı adım Seyitkhan01Ekli dosyayı görüntüle 677466
Kullanıcı Adımüyeliğiniz farklı link üzerinden olmuş promosyonu göremezsiniz
abicim su hesap onayına bi cözüm yokmu nasıl yapıcazüyeliğiniz farklı link üzerinden olmuş promosyonu göremezsiniz
Farklı link mi siz iyi misiniz buradan paylaştınızda siteyi ilk defa görüp tıkladım başka nereden bilcem sitenizide başka linkten giricem?üyeliğiniz farklı link üzerinden olmuş promosyonu göremezsiniz