- 81
- 54
- 18
hesabımı aktif eder misiniz kullanıcı adım yamisuke 2 saattir bekliyorum 8 de bitecek dediniz kodu giremedikKullanıcı adınız yanlış yazmışsınız bonusunuz da eklenmiş görünüyor hesabınıza
hesabımı aktif eder misiniz kullanıcı adım yamisuke 2 saattir bekliyorum 8 de bitecek dediniz kodu giremedikKullanıcı adınız yanlış yazmışsınız bonusunuz da eklenmiş görünüyor hesabınıza
Bak şuna mantıklı cevap ver ***** gidecem burdanKardeşim bizde yapamıyoruz doğrulama amk hesabına girmiyor onay istiyor daşgamı geçiyorsun kod gelince nereye yszacam
SMS doğrulama bekleniyor farklı numara ya da farklı operatör ile deneyebilirsinizKulanıcı adı Lajiwert kontrol et kaç yılında üye olmuşum bide hasabı kapat gurban
SMS DOĞRULAMA MANUEL OLARAK YAPILAMAMAKTADIR. FARKLI TELEFON İLE DENEYEBİLİR YA DA OPERATÖRÜNÜZ İLE GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ.Bak şuna mantıklı cevap ver ***** gidecem burdan
Farklı numara derken ? herkesin 2-3 numarası mı var sabit numaramızı yazıyoruz işteSMS doğrulama bekleniyor farklı numara ya da farklı operatör ile deneyebilirsiniz
Shellac sizin hatiriniza üye oldum mağdur olduk size guvenmesek buraya niye üye olalım kullanıcı adı fatih198383Kul adını iletir misin dostum
Kodu nere girecem profil kısmına gir diyorsun hesaba girmiyorSMS doğrulama bekleniyor farklı numara ya da farklı operatör ile deneyebilirsiniz
? Sizleri bekliyorum çevrimi tamamladım çekemiyorum canli destek yardımcı olmuyorSMS doğrulama bekleniyor farklı numara ya da farklı operatör ile deneyebilirsiniz