- 2,324
- 1,297
- 113
kardeşim site yeni demedim orada okunmayan her gazete yenidir misali yatırım yapmak için yeni (farklı) site arayışına girmeyin dedimSite yeni değil ki
kardeşim site yeni demedim orada okunmayan her gazete yenidir misali yatırım yapmak için yeni (farklı) site arayışına girmeyin dedimSite yeni değil ki
Sana bişey diyen olmadı ki üstüne aldın yazıkabi alin yada almayın. para yatırım sartı yok.. para yatırmıyoruz bonus var. 100 yapip cekeriz diye duusnuyoruz. betebet nasıl sıte dıye konu acmadım
aynenEskiden iyiydi bu site salak bir foruma sponsor oldu sonra ortalık malı oldu. Adminleri ile beraber çok kişiyi dolandırdılar
sana bısı dıyen oldu mu pekı senden yorum ısteyen? veya betebet nasıl sıtedır nıye konu acan ?Sana bişey diyen olmadı ki üstüne aldın yazık
işte konu açmama sebebimsana bısı dıyen oldu mu pekı senden yorum ısteyen? veya betebet nasıl sıtedır nıye konu acan ?
Sen en iyisini yaptın boşver . Eyvallah sağolişte konu açmama sebebim
Senden izin mi alınıyor burada yorum yapmak için. Değnekçi gibi takılıyorsun ortadasana bısı dıyen oldu mu pekı senden yorum ısteyen? veya betebet nasıl sıtedır nıye konu acan ?
Takilma ona boşver konuşsun kendi halinecomaneci git öteye be kardesım. nesın kımsın bellı degıl 2 yıldır sıtedeyım ılk kez goruyorum senı yorumdan yoruma gırme. ya chate gel tanısalım ya da degneksız falan deme tanımadıgın ınsanlara
Daha 15 dakika önce aldıkBonus yok! Yatırım yapın dediler
bizi yeterince düdüklediler şimdi yeni üyeleri topluyorlar.bana eklemediler eski üyelere yokmuş
bir kez dahil dolandırlmadım ben karalamayın bence.
güzel kardeşim dolandırılma lafını yanlış anladın betebet e laf yok sponsor oldugu forum varya nakitbonus formu onların zamanında sponsoruydu. hediyeler çekilişler falan oluyordu o forum betebetten parayı alıp nakitbonus formuda etkinlikte yatırım yapıp kazananlara hediyeleri vermediler dolandırıcı diye nakitbonusa söylüyoruz.bir kez dahil dolandırlmadım ben karalamayın bence.
KUSURRUMA bakma üstadım ben yanlış anlamışım.güzel kardeşim dolandırılma lafını yanlış anladın betebet e laf yok sponsor oldugu forum varya nakitbonus formu onların zamanında sponsoruydu. hediyeler çekilişler falan oluyordu o forum betebetten parayı alıp nakitbonus formuda etkinlikte yatırım yapıp kazananlara hediyeleri vermediler dolandırıcı diye nakitbonusa söylüyoruz.
ve betebetin çakma sitesine söylüyoruz