22 Ocak 2019 #61 onderio Aktif Üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 56 11 8 Beyler bu site baş ağrıtan tipleren. çok eskiden yatırım yapmıştım 1 lira bonus vermediler. yatırım yapacaksanız başınız agriyabilir.
Beyler bu site baş ağrıtan tipleren. çok eskiden yatırım yapmıştım 1 lira bonus vermediler. yatırım yapacaksanız başınız agriyabilir.
22 Ocak 2019 #62 J JustWinner Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 2,113 519 113 @Blue's bonus bıttı ıse konuyu kapatabılırsın reis. benım bılgım yok. konuyu actım faydalan olsun dıye o kadar bılıyorm
@Blue's bonus bıttı ıse konuyu kapatabılırsın reis. benım bılgım yok. konuyu actım faydalan olsun dıye o kadar bılıyorm
24 Ocak 2019 #63 Comăneci Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 321 23 18 cancana' Alıntı: comaneci git öteye be kardesım. nesın kımsın bellı degıl 2 yıldır sıtedeyım ılk kez goruyorum senı yorumdan yoruma gırme. ya chate gel tanısalım ya da degneksız falan deme tanımadıgın ınsanlara Genişletmek için tıkla ... Site kurulalı 1 yıl olmuş sen neyin kafasındasın ?
cancana' Alıntı: comaneci git öteye be kardesım. nesın kımsın bellı degıl 2 yıldır sıtedeyım ılk kez goruyorum senı yorumdan yoruma gırme. ya chate gel tanısalım ya da degneksız falan deme tanımadıgın ınsanlara Genişletmek için tıkla ... Site kurulalı 1 yıl olmuş sen neyin kafasındasın ?