Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Betkanyon Turnuva

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
Bayadir betkanyon görmüyordum yaşıyor mu bu site

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,585
1,677
113
Aylar önce turnuvada lider olup 1.lik ödülünü almıştım çevrim yaptıktan sonra 2.800 çekim verdim ödemedi evrak istediler selfie kimlik ikametgah ön arka kimlik yolladim 7 iş gün işlem süresi olduğu söylendi son günde cevap geldi bu seferde videolu kanıt istendi onuda yolladım 7 iş günü bekledim son gününde ip bahanesiyle çekimi odemediler.
@Cengo21

Herbokolog

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,585
1,677
113
Banada aynısı yapacaklar ama tek hesabım var yane
Zaten Nurcan diyor ki gönderme boş yere bende de tek hesap vardı her istediklerini gönderdim ip çakışması dediler kivirdilar. Vaz geç kardeşim boşver uzulme

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,108
1,871
113
Zaten Nurcan diyor ki gönderme boş yere bende de tek hesap vardı her istediklerini gönderdim ip çakışması dediler kivirdilar. Vaz geç kardeşim boşver uzulme
İşte ben burda onu anlatıyorum adamlar gelmiş çoğu burda siteyi savunuyor biri gelmiş 9 bin çektim 5000 bin çektim

Herbokolog

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,585
1,677
113
İşte ben burda onu anlatıyorum adamlar gelmiş çoğu burda siteyi savunuyor biri gelmiş 9 bin çektim 5000 bin çektim
Ya çeken illaki vardır. Sen canlı desteğe bağlan şikayet açtim bütün forum bekliyoruz ne olacağını de. Gelbaba ya da açıyorum şimdi şikayet de. Koy geç

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,108
1,871
113
Ya çeken illaki vardır. Sen canlı desteğe bağlan şikayet açtim bütün forum bekliyoruz ne olacağını de. Gelbaba ya da açıyorum şimdi şikayet de. Koy geç
Ben istedikleri belge attım artık ne isterse sonra atmam onlara dedim gelbabada şikayet açtım forum sitesinde şikayet açtım ödeme gelmeyene kadr şikayeti kaldırmıcam dedim

Herbokolog

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,585
1,677
113
Ben istedikleri belge attım artık ne isterse sonra atmam onlara dedim gelbabada şikayet açtım forum sitesinde şikayet açtım ödeme gelmeyene kadr şikayeti kaldırmıcam dedim
Umarım öderler

teo35

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
51
20
8
yahu yalan mı söylücem sana ekran resimlrde attım daha bir hafta önce 5 bin 4 bin çektim diyorum.
Adamlar hergün ve heray o kadar para dağıtıyor..Vardır senin bir sorunun o yüzdne belge istediler. 3 yıllık oyuncuyum 9 binde çekitm 12 binde belge dahi istemedler.

Screenshot(1).pngScreenshot.png